Gündem Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanında neler oluyor?

Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanında neler oluyor?

27.07.2016 - 08:07 | Son Güncellenme:

Fox TV'nin nefes kesen dizileri arasında yerini alan Hayat Sevince Güzel, bu haftaya da bomba gibi giriyor. Hayat Sevince Güzel yeni bölümde kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… İşte yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanında neler oluyor

Yapımmcılığını Limon Film'in üstlendiği başrollerinde Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Lemi Filozof gibi isimlerin yer aldığı Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanı ile 25 Temmuz Pazartesi saat 20:00'da Fox Tv ekranındaydı.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 6. BÖLÜM ÖZETİ

Savaş’ın Zarife’ye aşkını ilan ettiğine tanık olan Barış, derhal harekete geçer. Zarife’ye, Savaş’ın sevgisinin sahte olduğunu, kendisinin ise onu gerçekten sevdiğini söyler. Zarife ise ne Savaş’a ne de Barış’a inanmaktadır. Zarife, iki aşığı beklemedikleri bir soruyla karşı karşıya getirir:

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

“Niye benim peşimdesiniz siz? Ya da şöyle sorayım... Neyin peşindesiniz siz? !” Savaş ve Barış, Zarife’nin kalbini kazanmak istiyorlarsa, sorunun yanıtını bulmalı ve aşklarını ispatlamalıdırlar.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 7. BÖLÜM FRAGMANI

Barış içinse durum daha karmaşıktır; aşkından önce güvenilirliğini kanıtlamalı, Zeynep düğümünü çözmelidir. Zarife’yi elde etmeyi kafasına koymuş olan Ömer, Rüstem Ağa’dan aldığı akılla harekete geçer. Tam Savaş ve Barış işleri yoluna koydu derken, her şey tepetaklak olur. Emine ise Samet’le ilgili bir gerçeği öğrenir ve yıkılır. Acaba Osman’a olan aşkı, kandırılmış olmanın hayalkırıklığını telafi edebilecek midir? Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur.

Hayat Sevince Güzel 7. yeni bölüm fragmanında neler oluyor

Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.