Gündem Hayat Sevince Güzel 9. bölüm fragmanında Savaş ve Zarife aşkı büyüyor!

Hayat Sevince Güzel 9. bölüm fragmanında Savaş ve Zarife aşkı büyüyor!

10.08.2016 - 10:51 | Son Güncellenme:

Hayat Sevince Güzel 9. bölüm fragmanından aşk kokuları yayılıyor. Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayat Sevince Güzel 9. bölüm fragmanında Savaş ve Zarife birbirlerine iyice yakınlaşıyor. Peki Hayat Sevince Güzel 9. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Hayat Sevince Güzel 9. bölüm fragmanında Savaş ve Zarife aşkı büyüyor

Hayat Sevince Güzel 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Pazartesi akşamları ekrana gelen ilgiyle takip edilen Hayat Sevince Güzel 9. yeni bölüm fragmanında Savaş ve Zarife aşkı giderek büyüyor! İzleyenleri ekrana kilitleyecek olan Hayat Sevince Güzel 9. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜM İZLEMEK ÇİN TIKLAYIN

Ekranlarıın sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Yayınlanan son bölüm ardından 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlanan Hayat Sevince Güzel yeni bölüm'de Savaş ve Zarife arasındaki aşk giderek büyüyor. İşte Hayat Sevince Güzel yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları...

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 9. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği başrollerinde Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Burak Çelik, Macit Koper, Ali Erkazan, Hakan Meriçliler gibi usta isimlerin yer aldığı Hayat Sevince Güzel 8. yeni bölüm fragmanı ile 8 Ağustos Pazartesi Saat 20:00'da Fox Tv ekranında...

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 8. SON BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Savaş ve Zarife’nin aşkı bütün engelleri rağmen tam hız devam etmektedir. Rüstem ağa zehirli atık yüzünden tarlasındaki ürünü kaybedince, bunun sorumlusu olarak Salih’i gösterir. Salih nezaretteyken Zarife ve Savaş onun masumiyetini kanıtlamak için ellerinden geleni yaparlar. Bir yandan Salih’i aklamaya çalışırken çıktıkları bu yolculukta birbirlerini de deli gibi kıskanırlar. Eee ne demişler seven insan kıskanır.

Bu duyguyu hisseden sadece yeni âşıklar değil elbet. Barış da aşkını kalbine gömmeye çalışsa da hala Zarife’yi deliler gibi kıskanmaktadır. Zeynep de onu kıskanır umutsuzca. Bakalım Zeynep bu defa aşkına karşılık bulabilecek mi? Osman ve Samet arasında Emine için girdikleri büyük rekabet hala sürmektedir. Bakalım sonunda güzel Emine’nin kalbini hangisi kazanmayı başaracak. Geleneksel Şıpıldak şenliği bölümün en eğlenceli ve renkli bölümü.

Köy içinde bir sürü rekabete ve komik yarışmaya sahne olacak Şıpıldak şenliğinde aynı zaman önemli bir de güzellik yarışması var. Savaş’a inat, Zarife’nin de katıldığı bu çok önemli güzellik yarışmasını acaba kasabanın hangi kızı kazanacak? Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL GENEL HİKAYE

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur.

Haberin Devamı

Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

HAKAN MERİÇİLİLER KİMDİR?

Hakan Meriçliler (d. 29 Ocak 1968, İzmir), Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya adlı dizide canlandırdığı Çağatay Koçtuğ karakteriyle tanınan Türk oyuncudur.

Selanik ve Girit göçmeni bir aileden İzmir'de doğdu. Anneannesi Yunandı. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun oldu. 2000 yılında Sivas Devlet Tiyatrosuna stajyer sanatçı olarak atandı ve Devlet Tiyatrolarında sanatçı olarak görev almaya başladı. 2010 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Devlet Tiyatroları bünyesinden görev aldığı süre içerisinde Tiyatro Dot gibi özel tiyatrolarda çalışmalar yaptı.

Haberin Devamı

Rol aldığı tiyatro oyunları

Ben Feuerbach : Tankred Dorst - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 2011

Büyük Sultan Oviedolu Katalina : Miguel De Cervantes - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2010

Vur/Yağmala/Yeniden/Shoot/Get Treasure/Repeat : Mark Ravenhill - Tiyatro Dot - 2008

Savaş İkinci Perde Çıkacak : Oldrich Danek - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2007

Ölümsüzler (oyun) : Melih Cevdet Anday - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2006

Müfettiş : Nikolay Vasilyeviç Gogol - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2005

Karar Kimin : Brian Clark - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 2001

Klakson Borazan Bırtlar : Dario Fo - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 2001

Seviylardı Yaşamı : Ferdi Merter - Sivas Devlet Tiyatrosu - 1997

Erkek Arkadaş : Sandy Wilson - İzmir Devlet Tiyatrosu - 1987