Gündem ‘Hükümet Kadın’ seyirciyle buluştu

‘Hükümet Kadın’ seyirciyle buluştu

04.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

1 Şubat’ta vizyona giren ‘Hükümet Kadın’ın oyuncuları ilk haftayı seyirciyle buluşarak geçiriyor. Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat başta olmak üzere oyuncular önceki gün Ankara’daydı. Ankamoll’daki gösterim sonrası oyuncular ayakta alkışlandı.

‘Hükümet Kadın’  seyirciyle buluştu


Bu yöntemle izleyicinin tepkisini bire bir görebildiklerini söyleyen Demet Akbağ, “İstanbul galasında ben de heyecanlıydım. Bu kez sindire sindire izledim. İzleyici beni çok mutlu etti çünkü beklediğim yerlerde reaksiyon aldım” dedi.

İlk kez sinemaya gelmiş
Filmin bitiminde seyirciyle sohbet eden Akbağ’ı karşısında gören Münevver Özdemir (68) adlı vatandaş ise küçük bir şok yaşadı. Hayatında ilk kez sinemaya geldiğini belirten Özdemir, hayranı olduğu Akbağ’ı karşısında görmenin unutulmaz bir sürpriz olduğunu söyledi.

Sezen Aksu sürprizi
Sohbetin ardından otele geçen Hükümet Kadın ekibine Sezen Aksu da bir sürpriz yaptı. Aksu, Ankara’daki konseri biter bitmez soluğu Hükümet Kadın oyuncularının yanında aldı. Yakın arkadaşları Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat’a filmi vizyona girmeden önce yapım firması BKM’de defalarca izlediğini ve hayran kaldığını söyleyen Aksu oyuncuları tek tek tebrik etti.
Hükümet Kadın’ın ikinci durağı Mardin.

Yazarlar