Gündem İETT Genel Müdürü görevden alındı

İETT Genel Müdürü görevden alındı

25.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İETT Genel Müdürü Arif Emecen’i başta metrobüs olmak üzere İETT’ye gelen şikayetler nedeniyle görevden aldıklarını belirterek şunları söyledi

İETT Genel Müdürü  görevden alındı

: “Arkadaşımızın bugüne kadar muhakkak ki güzel hizmetleri oldu. Ama eksik kaldığını düşündüğümüz için görevden aldık. Büyükşehire en fazla şikayet metrobüslerden ve İETT’den geliyor. İnşallah o şikayetleri daha aza indirecek yeni bir arkadaşımızı görevlendireceğiz.”

Haberin Devamı

Değişikliğe devamÖnümüzdeki dönemde de görevden almaların devam edeceğinin sinyalini veren Uysal şöyle konuştu: “Büyükşehirde göreve geldikten sonra prensibimiz şuydu; ‘Herkes ile çalışabiliriz, eksiğini gördüğümüz, yavaş olduğunu düşündüğümüz veya uyumda sıkıntı yaşadıklarımıza o zaman bakarız’ demiştik. Önümüzdeki süreçte eksik gördüğümüz varsa, işini çok iyi yapıyordur ama amiriyle problemi vardır. O tür şeylerde de her halükarda değişiklik olacak. Şunlar şunlar değişecek diye bir kararımız yok. Önümüzdeki süreçte çalışma arkadaşlarımızla yola devam edip etmeyeceğimize o şekilde bakacağız.” Uysal, yeni İETT Genel Müdürü’yle ilgili isme de henüz karar vermediklerini söyledi.