Gündem İETT otobüslerinin kaza anı kamerada

İETT otobüslerinin kaza anı kamerada

27.01.2022 - 09:41 | Son Güncellenme:

İstanbul Sarıyer’de yolcu indirmek için durakta duran İETT otobüsüne arkadan gelen İETT otobüsünün çarpması sonucu 4 kişi yaralandı. O kazaya ilişkin görüntülere CNN Türk muhabiri Tugay Saday ulaştı.

Kaza saat 12.00 sıralarında Hacıosman Bayırı Caddesi Maslak istikametinde meydana geldi. İddiaya göre Muzaffer Hattan'ın kullandığı 34 FS 2237 plakalı 42HM hat numaralı İETT otobüsü, yolcu indirmek için durakta durduğu sırada arkadan gelen Ömer Faruk Türüdü'nün kullandığı 34 TP 5427 plakalı İETT otobüsü çarptı.

Haberin Devamı

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Şeymanur Acar, Havva Beril Aydınyılmaz, Aysel Aydınyılmaz ve otobüs şoförü Muzaffer Hattan sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İETT otobüslerinin kaza anı kamerada

Kaza nedeniyle cadde tamamen trafiğe kapatılırken, Maslak istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. Kazaya karışan otobüslerin kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anında yaşananlara ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Otobüs kamerasına yansıyan görüntülerde bir kadın yolcunun koltuğundan savrulduğu iki yolculun da koruma camını kırarak yere düştüğü görülüyor.

Haberin Devamı

İETT otobüslerinin kaza anı kamerada