Gündemİhbar sonrası 14 yıllık sessizliği JASAT bozdu! Kayıp genç Osman Aktepe'nin aile üyeleri gözaltında

İhbar sonrası 14 yıllık sessizliği JASAT bozdu! Kayıp genç Osman Aktepe'nin aile üyeleri gözaltında

13.05.2026 - 11:43 | Son Güncellenme:

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 2012 yılında henüz 16 yaşındayken bir anda ortadan kaybolan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan Osman Aktepe dosyasında şok bir gelişme yaşandı. Yıllar önce takipsizlik kararıyla kapatılan "kayıp" dosyası, gelen bir ihbarla "cinayet" şüphesine dönüştü.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 2012 yılında 16 yaşındaki Osman Aktepe'nin sırra kadem basmasına ilişkin yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Nazilli  Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Aydın İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), o dönem Aktepe'nin bulunamaması üzerine takipsizlik kararı verilen dosyayla ilgili alınan ihbar üzerine yaklaşık 9 ay önce yeniden çalışma başlattı.

İhbar sonrası 14 yıllık sessizliği JASAT bozdu Kayıp genç Osman Aktepenin aile üyeleri gözaltında
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Googleüzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Osman Aktepe'nin aile bireyleri ve olayla bağlantılı olabileceği değerlendirilen kişiler teknik ve fiziki takibe alındı.

Tanık ifadeleri ile telefon dinleme kayıtlarının incelenmesinin ardından Aktepe'nin öldürüldüğü şüphesiyle aralarında gencin annesi, babası ve dayısının da bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından Nazilli Adliyesi'ne sevk edildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler