Gündem İnadına Aşk 28. yeni bölüm için 4 fragman yayınlandı - İzle

İnadına Aşk 28. yeni bölüm için 4 fragman yayınlandı - İzle

03.01.2016 - 17:22 | Son Güncellenme:

FOX ekranlarının büyük heyecanla izlenen dizisi İnadına Aşk son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Yeni yıla bomba gibi giren İnadına Aşk dizisi 28. yeni bölüm için 4 fragman yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu İnadına Aşk dizisi artık Çarşamba akşamları ekrana gelecek.

İnadına Aşk 28. yeni bölüm için 4 fragman yayınlandı - İzle

İnadına Aşk, yılbaşı gecesi çok eğlenceli bir düğünle; sürpriz konuklarıyla, horonuyla, kolbastısıyla geçtiğimiz hafta Perşembe akşamı 20.00'de FOX'ta ekrana geldi. Başrollerini Açelya Topoğlu, Can Yaman, Nilay Duru ve Eren Vurdem'in paylaştığı İnadına Aşk merakla beklenen yeni bölüm 1. 2. 3. ve 4. fragmanı yayınlandı. İşte İnadına Aşk yeni bölümü ile yeni gününde kaldığı yerden devam edecek.

İnadına Aşk dizisi, Kördüğüm’ün 7 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak olmasından dolayı gün değiştirdi. Dizi bundan sonra Çarşamba günleri ekrana gelecek.



İNADINA AŞK 28. BÖLÜM ÖZETİ

Düğünü şen şakrak bitiren Barutçular ve Aras'lar, daha buna şükremeden gelen haberle sarsılırlar. Yeni evlilerin oturacağı muhteşem villa yanmıştır. Bu yangının Polat ve Nehir'in marifeti olduğu, bir de iki ailenin iki baş belasının düğünde takılan altınları alıp kaçtığı anlaşılınca aileler birbirine girer. Toprak zaten Yalın'a düğüne başka kız getirdiği için gıcıktır, üstüne bir de Ezgi'nin Deniz yüzünden gittiği anlaşılınca delirir. Artık Aras'lar ve Barutçular, en az Tellioğulları ve Seferoğulları kadar düşmandırlar.İki yeni düşman ailenin iki yeni evli üyesi Çınar ve Yeşim, elbette bu yaşananlardan paylarını alırlar. Ailelerin inatlığına kendi inatlıkları karışınca daha ilk günden ayrılırlar.

Haberin Devamı

Ama Çınar bu sefer naz niyaz dinlememeye karar verir. Kararlıdır; karısını kaçıracaktır!Yalın ise, tam da aileler birbirine girmişken Defne'yi affetmek için çabalamaya karar verir. Ama ne Defne ne de Barutçular, Yalın'ın bu kararını hiç kolaylaştırmayacaklardır. Fakat, Yalın'ın bu duruma karşı muhteşem bir çözümü vardır!Herkesin birbirine girmesine sebep olan Polat ve Nehir ise, kaçarlarken her gittikleri yeri birbirine katmayı başarırlar. Şehri onlardan birinin kurtarması lazımdır ve bu kişi Defne'dir.



İNADINA AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İnadına Aşk son bölümünde, Polat’ın gelişi Barutçu’larda büyük bir cümbüşe sebep olur. Çınar, Polat’ı düğünde arıza çıkarmaması konusunda son kez uyarır. Oysa Çınar’ın başına geleceklerden haberi yoktur. Çünkü Polat ve Nehir'in patlatacakları bomba, yeni evlilerin düğününü değil bütün evlilik hayatlarını kıyamete çevirecektir. Yeşim’le konuşması sonucunda Defne’ye bir teşekkür borcu olduğunu düşünen Yalın, gecenin köründe Defne’nin odasına girer. Ama Defne’nin yatağında onu bekleyen bir sürpriz vardır: Polat! Ezgi düğünün ortasında ablasına acil hastaneye gitmesi gerektiğini söyleyerek düğün mekanını terk eder. Bunun dönüşü olmayan bir veda olduğunu bilen tek bir kişi vardır: Deniz! Yalın’a restini çeken Defne,Yalın’ın Aslı’yı düğüne çağırdığını öğrendiğinde ne tepki verecektir? Yalın'ın Defne'yi kıskandırmak için yaptığı hareket, nelere malolacaktır?