Gündem İstanbul'da kar yağacak mı? Meteoroloji'den İstanbul için flaş uyarı

İstanbul'da kar yağacak mı? Meteoroloji'den İstanbul için flaş uyarı

04.02.2022 - 09:13 | Son Güncellenme:

İstanbul'da yeniden kar yağacak mı? Meteoroloji tarafından yayınlanan son hava durumuna göre yurdun doğusunda etkili olan yağışların batısında da yeniden başlayacağı yönünde. Kuvvetli yağış konusunda Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi.

İstanbulda kar yağacak mı Meteorolojiden İstanbul için flaş uyarı

İstanbul hava durumu ile ilgili son dakika tahminleri yakından takip ediliyor. Bu hafta etkili olan kuvvetli yağışların ardından kar yağışı için de uyarı yapıldı. İşte son dakika hava durumu tahminleri.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

Parçalı çok bulutlu, bölgenin doğu kesimleri ile Balıkesir çevrelerinin yağmurlu, Bilecik çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

Ülke genelinin parçalı çok bulutlu; Marmara'nın batısı dışında kalan ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların Doğu Karadeniz kıyıları ile Şırnak'ın doğusu, Van'ın güneyi ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Haberin Devamı

İstanbulda kar yağacak mı Meteorolojiden İstanbul için flaş uyarı