Gündemİstanbullular tatilin son gününde sahillerde yoğunluk oluşturdu

İstanbullular tatilin son gününde sahillerde yoğunluk oluşturdu

31.05.2026 - 15:39 | Son Güncellenme:

Kurban Bayramı tatilini İstanbul'da geçirenler, güzel havayı değerlendirmek için daha çok park ve sahilleri tercih etti.

İstanbullular tatilin son gününde sahillerde yoğunluk oluşturdu

Haftanın son gününde güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahil ve yeşil alanlarına akın etti.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği sahiller arasında Kartal ile Maltepe arasındaki Dragos da yer aldı. Sahile gelenler yürüyüş ve piknik yaparak deniz manzarası eşliğinde vakit geçirdi. Bazı vatandaşlar, yanlarında getirdikleri masa ve sandalyelerle, bazıları da çime örtü sererek piknik yaptı. Çocuklar, parklardaki oyun alanlarında vakit geçirip bisiklet ve paten sürdü. Bazı vatandaşlar ise sahilde oltalarıyla balık tuttu.

İstanbullular tatilin son gününde sahillerde yoğunluk oluşturdu
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Googleüzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Kabataş sahili ile çevresindeki park ve kafelerde de öğle saatlerinden itibaren yoğunluk oluştu. Sahil boyunca bazı vatandaşlar yürüyüş yaparken bazıları ise oltalarıyla balık tuttu. Bazı aileler, çocuklarıyla sahildeki park ve yeşil alanlarda vakit geçirmeyi tercih etti. Kimi vatandaşlar yürüyüş yaptı kimileri de çimde dinlendi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Büyükçekmece sahiline gelenler denizde serinleyip güzel havanın tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar yürüyüş ve spor yapmayı tercih etti. Çocuklar bisiklet ve skuter sürerek eğlendi, plajda top oynadı. Bazı vatandaşlar ise kamp sandalyelerinde oturarak dinlendi.

Haberin Devamı

Evlerinden yiyecek ve içecek getiren İstanbullular, tatilin son gününü piknikle değerlendirdi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler