GündemKağıthane’de Yokuşta tehlikeli anlar! Kayan kamyon sürücüsünü bahçeye savurdu

Kağıthane’de Yokuşta tehlikeli anlar! Kayan kamyon sürücüsünü bahçeye savurdu

02.03.2026 - 10:08 | Son Güncellenme:

İstanbul Kağıthane’de park halindeki hafriyat kamyonu, henüz bilinmeyen bir nedenle yokuşta kaymaya başladı. Aydınlatma direğine çarparak durmaya çalışan kamyonun sürücüsü ise aracına binmek isterken sürüklenerek bir binanın bahçesine düştü.

Kağıthane’de Yokuşta tehlikeli anlar Kayan kamyon sürücüsünü bahçeye savurdu

Kağıthane'de park halindeyken yokuşta kayıp aydınlatma direğine çarpan hafriyat kamyonunun sürücüsü, aracına binmeye çalıştığı sırada binanın bahçesine düşüp yaralandı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN KAMYONUNUN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Merkez Mahallesi Karameşe Sokak'ta, çalışır vaziyette duran 34 GGP 186 plakalı hafriyat kamyonu henüz bilinmeyen nedenle yokuştan kaymaya başladı. Bu sırada aydınlatma direğine çarpan kamyonun sürücüsü aracına binmeye çalışırken sürüklenerek bir binanın bahçesine düştü.

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kağıthane’de Yokuşta tehlikeli anlar Kayan kamyon sürücüsünü bahçeye savurdu

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler