Gündem Kalbim Ege'de Kaldı 8. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 8. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

10.08.2015 - 09:31 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 8. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Mustafa aşkını itiraf etti. Peki Zeliş'in tepkisi ne olacak? Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Kalbim Egede Kaldı 8. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Aşkını İtiraf Eden Mustafa’ya, Zeliş’in Tepkisi Ne Olacak?
Mustafa, Zeliş’e aşkını itiraf etmiş ancak hayatının en büyük hayal kırıklığını yaşamıştır. Bundan kurtulabilmek için kısa bir süre ortadan kaybolur. Zeliş de yaşadığı üzüntüden, tam da Mustafa’nın kendisi için ne ifade ettiğini keşfediyorken Mustafa köye döner, ancak öyle bir döner ki Zeliş’in kafası hepten allak bullak olur.
Diğer yandan köyde kadınlarla erkekler arasındaki savaş iyice çığırından çıkar. Karşılıklı hamlelerle iki taraf da birbirini yıldırana kadar vazgeçmeyecektir. Bakalım kazanan kim olacak; köyün kadınları mı, yoksa erkekleri mi? Zeliş mi, Mustafa mı? Yoksa aşk mı kazanacak?
Kalbim Ege'de Kaldı 8.Bölüm'üyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

KALBİM EGE'DE kALDI 8. BÖLÜM FRAGMANI

Son Bölümde Neler Olmuştu?

Zeliş, kendisine aşık olan Mustafa’yı mı, yoksa Yaman’ı mı tercih edecek?

Mustafa, uzun zamandır inkar ettiği, görmezden geldiği gerçekle sonunda yüzleşir. Karnındaki ağrıların, midesinde uçuşan kelebeklerin tek bir sebebi vardır; o da Zeliş. Bunca zaman didişip durduğu, hatta zorla evlendiği Zeliş’e aşık olduğunu fark eder Mustafa. İyi de şimdi ne yapacak? Zeliş’in gözünde Mustafa’nın şansı var mıdır?

Diğer yandan Cabbar karısı Halime’den boşanmamanın yollarını arar. Öte yandan köyün kadınları kendi paralarını kazanmaya karar verince, köyde kadınlarla erkekler arasında kolay kolay bitmeyecek bir savaş başlayacaktır. Mustafa, Zeliş’i aklından bir saniye bile çıkaramayadursun, Yaman’ın da eli armut toplamaz elbette. Zeliş, farkında olmasa da Yaman ve Mustafa arasında kalır. Acaba hangisi gerçek aşktır?