Gündem Kamyon damperine kendini astı

Kamyon damperine kendini astı

25.06.2011 - 10:45 | Son Güncellenme:

ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde, karayolları işçisi 67 yaşındaki Özsel Taşoyar, içinde üvey oğlunun uyuduğu kamyonun damperine kendini asarak yaşamına son verdi.

Kamyon damperine kendini astı

Alanya’da Karayolları 133’üncü Şube Şefliği’nde çalışan ve eşi Dilek Taşoyar ile bir süredir sorun yaşadığı ileri sürülen 3 çocuk babası Özsel Taşoyar, gece evine gitmeyerek üvey oğlu Metehan Kufa ile 35 S 0569 plakalı kamyonla dolaştı. Üvey oğluna askerliğini bir an önce yapıp gelmesi tavsiyesinde bulunan Taşoyar, saat 01.00 sıralarında kamyonu Tosmur Beldesi’nde bulunan Sarıtaş Çocuk Parkı yanına park etti.

Haberin Devamı

Kamyonun içinde üvey oğlu ile uyuyan Taşoyar, aracın damperini kaldırarak damper merdivenine bağladığı iple intihar etti. Taşoyar’ın cesedini, gece devriye görevi yapan polis ekipleri fark etti. Kamyonda uyuyan Metehan Kufa’yı uyandıran polis ekipleri, kimlik tespiti yaptı. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı ve polisin yaptığı incelemenin ardından Taşoyar’ın cesedi, polis tarafından damperden indirilerek Alanya Belediye Mezarlığı Morgu’na götürüldü. Taşoyar’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Kurumu’na gönderilecek.

NOT BIRAKTI

Polis, yaptığı incelemede Özsel Taşoyar’ın cebinde intihar notu buldu. Notta, ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını yazan ve çocuklarına iyi bakılmasını isteyen Taşoyar’ın intiharına ilişkin savcılık ve polis incelemesi sürüyor. İntiharın yaşandığı kamyon, incelenmek üzere damperi açık vaziyette Alanya Emniyet Müdürlüğü’nün otoparkına çekildi. Polis, olayla ilgili olarak çevrede bulunan güvenlik kameralarının kayıtlarını da incelemeye aldı.