Gündem Kanal D'nin yeni dizisi: Adı Efsane...

Kanal D'nin yeni dizisi: Adı Efsane...

30.12.2016 - 15:16 | Son Güncellenme:

Kanal D kanalında yeni bir dizi başlıyor. "Adı Efsane" isimli dizide başarılı isimlerin rol alması dikkat çekiyor. Adı Efsane dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil. İşte Adı Efsane ile ilgili tüm detaylar...

Kanal Dnin yeni dizisi: Adı Efsane...

Kanal D'nin yeni dizisi olan Adı Efsane için çekimler başladı. Henüz netleşmiş bir tarihi olmayan Adı Efsane'nin tanıtım fragmanı yayınlandı. Oldukça dikkat çeken konusuyla Adı Efsane dizisinin ne kadar ilgi göreceği ise merak konusu. Yeni başlayacak diziyle ilgili ayrıntılar...

Haberin Devamı

D Productions imzalı Adı Efsane dizisi oldukça ilgi gören bir proje olmaya hazırlanıyor. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in paylaştığı "Adı Efsane" dizisinin çekimleri sürüyor. Dizinin yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı fakat 2017'nin başlarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

ADI EFSANE HİKAYESİ

Popüler oyuncu Erdal Beşikçioğlu yeni dizide şimdiye kadar alışık olunmayan bir rol ile yer alıyor. Beşikçioğlu, her şeyini kaybetmiş ve kızlarını kazanmak için mücadele eden bir baba olan Tarık (Efsane) karakterini canlandırıyor. Dizinin sloganı ise; "Herkes ikinci bir şansı hak eder" olarak duyuruldu.

Kariyerinin zirvesine çıkacakken sürpriz bir kaza sonucunda ağır yaralanarak sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, çok sevdiği basketbolu bırakmak zorunda kalınca perişan olur. Daha sonra yavaş yavaş her şeyini kaybetmeye başlayan Tarık, çocuklarının da velayetini kaybedince çaresiz kalıyor. Hayattaki her şeyin onun için bittiğini düşündüğü bir anda karşısına çıkan sürpriz bir şans kızlarını geri kazanabileceğini düşündürür. Peki Efsane bunu başarabilecek midir?