Gündem Kara Sevda 25. yeni bölüm fragmanında şok sahne! - İzle

Kara Sevda 25. yeni bölüm fragmanında şok sahne! - İzle

04.04.2016 - 09:12 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda dizisi bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kara Sevda 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Romantik aşk ve gerilim dolu sahnelerin yaşandığı Kara Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı şoke etti. İşte o detaylar...

Kara Sevda 25. yeni bölüm fragmanında şok sahne - İzle

Ekranların merakla beklenen dizisi Kara Sevda yine çok konuşulacak bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kara Sevda 25. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Emir, Nihan'ı köşeye sıkıştırıyor. Fakat Nihan intiharı bile göze alıyor. Nihan ve Kemal'in arasındaki büyük aşkı gururuna yediremeyen Emir, Nihan'ı tehdit ediyor. Fakat Nihan bu sefer Kemal'e gitmeye kararlıdır. Zor bir durumda kalan Nihan, ölümü göze alacak mı?

Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu paylaştığı Kara Sevda 25. bölümü ile Çarşamba akşamı STAR TV'de..

KARA SEVDA 25. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Önüne konan görüntülerden sonra Emir, Nihan'ın gitmesine engel olmak ister ama Nihan Emir'i terk etmekte kararlıdır. Kemal'le birlikte bu oyunu bitirmeye giden süreçte ilk adımı atarlar ama Emir küçük bir oyunla Nihan'a mecburiyetlerini hatırlatır. Nihan sarsılsa da, bu sefer ailesine rağmen yolundan dönmez. Ozan'ın masumiyetini herkese ispatlamayı aklına koymuştur. Emir, Nihan'ı kesin olarak durdurmanın bir yolunu ararken, Kemal'le arasındaki ipler de iyice gerilir.

Nihan ve Kemal birlikte olacakları günün umuduyla yeniden doğmuş gibidir. En büyük destekçileri yine Leyla'dır ama o da Emir'in yapabileceklerinden tedirgindir. Kemal bir yandan hala şantajcının kim olduğunu ararken, Emir de kardeşi olmasıyla ilgili Tufan'ı sıkıştırır. Emir, gerçeklerden emin olana kadar Tufan'ı zor zamanlar beklemektedir. Galip ise aile sırlarını ortaya döktüğü için Kemal'e hala öfkelidir. O öfkeyle eli Kemal'in ailesine uzanacaktır.
Nihan'ın Emir'den boşanmak istemesi evde büyük olay yaratır. Ozan, Nihan'a kati bir şekilde sırt çevirirken, Zeynep, evdeki büyük sırla ilgili daha da meraklanır. Emir'e yaklaşmak istediğinde Emir, bu sefer Zeynep'i görecek halde değildir. Zeynep, Nihan giderse Emir'i kaybedeceğini bir kez daha anlar. Nihan gibi Kemal de birlikte olacakları günün hazırlığı içindedir. Bunu fark eden Asu panikler ve soluğu Fehime'nin yanında alır. İkisine engel olmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Haberin Devamı

KARA SEVDA OYUNCU KADROSU

Kemal-Burak Özçivit

Nihan-Neslihan Atagül

Emir-Kaan Urgancıoğlu

Leyla-Zerrin Tekindor

Önder-Kürşat Alnıaçık

Galip-Burak Sergen

Hüseyin-Orhan Güner

Vildan-Neşe Baykent

Ozan-Barış Alpaykut

Asu-Melisa Aslı Pamuk

Fehime-Zeyno Eracar

Zeynep-Hazal Filiz Köse

Tarık-Rüzgar Aksoy

Banu-Çağla Demir

Salih-Gökay Müftüoğlu

Yasemin-Nihan Aşıcı

Hakkı-Metin Coşkun

Yazarlar