Gündem Kara Sevda 28. son bölümü ile yine nefes kesti - İzle

Kara Sevda 28. son bölümü ile yine nefes kesti - İzle

28.04.2016 - 15:00 | Son Güncellenme:

Star’da, her Çarşamba milyonları ekran başına toplayan Kara Sevda'da gerilim gittikçe artıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Kara Sevda, 28. son bölümü ile yine nefes kesti. Kavuşmak için her yolu deneyen ama Emir'in kirli oyunlarıyla her seferinde başladıkları yere geri dönen Kemal ve Nihan, artık her şeyi geride bırakıp, vuslata erdiler....

Kara Sevda 28. son bölümü ile yine nefes kesti - İzle

Ekranların sevilen dizisi Kara Sevda son bölüm ile ekrana geldi. Başrollerinde, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda 28. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Kara Sevda’nın son bölümünde, Emir’in büyük bir umutla yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanan Kemal ve Nihan’ı bulması sonrasında yaşananlar ekrana geldi.

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

Emir’in tüm kozlarını tek tek masaya koymasının ardından, Nihan Kemal ile geçireceği son bir geceden fazlasını elde edemeden bir kez daha kendi çaresizliğiyle baş başa kalmış oldu.

Tüm sevdiklerini korumak için bir kez daha herşeyden vazgeçmek zorunda kalan Nihan, aşkını her şeyin ötesine koyan Kemal ve bu sevdanın karası olmaktan bir an bile vazgeçmeyen Emir arasında yaşanacak sarsıcı gelişmeler bu hafta ekranlara damgasını vurdu.

KARA SEVDA 28. SON BÖLÜM'ÜNDE NELER OLDU?

Emir, Nihan’ın karşısına çıktığında, Nihan korkularının yersiz olmadığını anlar. Emir, bu aşkın karası olmaktan vazgeçmeyecektir. Elindeki kozları tek tek masaya dizer. Çaresizlik, Nihan’ın boynundan bir ilmek gibi geçer. Seçimini yapmak zorundadır. Aşkı, vuslattan büyüktür. Ancak tek bir şartı vardır.

Haberin Devamı

Kemal eve geri döndüğünde, Nihan’ı bıraktığı gibi bulamaz. Nihan’ın yüzündeki mutsuzluktan yokluğunda geçen dakikaların izini sürer. Nihan saklamaya çalışsa da, Kemal’in Emir’den şüphelenmesine engel olamaz.

Kemal, Nihan’ın yüzündeki bulutları dağıtmak için elinden geleni yaparken, Emir hayatının en zor saatlerini bekleyerek geçirecektir. Öte yandan Nihan Kemal’le birlikte ömrünün sonuna kadar unutamayacağı bir gün geçirir.

Aradan geçen bunca zamandan sonra Nihan için esaretine geri dönmek, Kemal karşısında inançla, yıkılmadan dururken imkansız gibidir.

Emir’in gizlice yönetttiği oyunu başladığında, Kemal Nihan’ı ikna etmekten daha etkili bir yol düşünür. Emir’le arasındaki ezeli düşmanlığı bitirmek için harekete geçer.

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Hilal Saral
Senaryo: Anıl Eke & Özlem Yılmaz & Burcu Görgün

Oyuncu Kadrosu:
Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun