GündemKars’ta İran lideri Hamaney için taziye ve anma programı düzenlendi

Kars’ta İran lideri Hamaney için taziye ve anma programı düzenlendi

02.03.2026 - 15:30 | Son Güncellenme:

Kars’ta düzenlenen anma programı dikkat çekti. Ehlibeyt Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen programda, saldırılarda hayatını kaybettiği belirtilen İran lideri Ayetullah Ali Hamaney ve aile fertleri için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Kars’ta İran lideri Hamaney için taziye ve anma programı düzenlendi

Kamer Camisi’nde gerçekleştirilen programa Caferi cemaatinden çok sayıda kişi katıldı. Katılımcılar saldırıyı kınarken, zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Programın sonunda hayatını kaybedenler için toplu dua edildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

KARS’TA İRAN LİDERİ HAMANEY İÇİN TAZİYE PROGRAMI

Kars Ehlibeyt Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, ABD-İsrail saldırılarında hayatını kaybeden İran lideri Ayetullah Ali Hamaney için anma ve taziye programı düzenledi.

Kamer Camisi'nde düzenlenen programda, Ali Hamaney ve saldırıda yaşamını yitiren aile fertleri için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Caferi cemaatinin katılım gösterdiği anma programında, katılımcılar saldırıyı kınadı, duygusal anlar yaşadı. Program, dua edilmesiyle sona erdi.

Kars’ta İran lideri Hamaney için taziye ve anma programı düzenlendi

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler