Gündem Kendini yüzbaşı olarak tanıtıp genç kızları dolandırıyordu

Kendini yüzbaşı olarak tanıtıp genç kızları dolandırıyordu

25.02.2011 - 11:23 | Son Güncellenme:

.

Kendini yüzbaşı olarak tanıtıp genç kızları dolandırıyordu

BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde internetteki arkadaşlık sitelerinde tanıştığı kızlara kendisini kurmay yüzbaşı Mert Arslan olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 34 yaşındaki Ahmet Arslaner, polis tarafından yakalandı.

Kendisini kurmay yüzbaşı Mert Arslan olarak tanıtan Ahmet Arslaner, bir süre önce tanıştığı 25 yaşındaki G.İ. adlı genç kızla Karacabey’deki bir kafede buluştu. Kredi kartı borcu olduğunu öğrendiği G.İ.’ye yardımcı olacağını söyleyen Arslaner, genç kızdan kredi kartını ve şifresini aldı. Kartı kullanarak ATM’den 700 TL para çeken ve kontör alan Arslaner, genç kızın şikayetçi olması üzerine Karacabey Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından takibe alındı. Arslaner, polis tarafından takip edildiğini öğrenince kaçtı.

Daha sonra, Balıkesir’in Gönen İlçesi’nde telefon satan bir işyerinde çalışan biriyle tanışan Ahmet Arslan, genç kızın tuvalete gitmesini fırsat bilerek çantasından işyeri anahtarını aldı. İşyerine gece girip kasada bulunan bin 500 TL’yi çalan Ahmet Arslan, Karacabey’deki akrabalarını ziyarete gelince polis tarafından burada yakalandı.

Karacabey İlçesi’ndeki sorgusu tamamlanan Ahmet Arslan, sorgulanmak üzere Gönen’deki polis ekiplerine teslim edildi.