Gündem Kertenkele "Yeniden Doğuş" 75. yeni bölümde eğlenceli dakikalar!

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 75. yeni bölümde eğlenceli dakikalar!

12.10.2016 - 11:04 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Kertenkele "Yeniden Doğuş" 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan dizi Kertenkele "Yeniden Doğuş"'de Murat Komiser Zeynep'ten yüzük almaya çalışırken havuza düşecek. Eğlenceli anların yaşandığı Kertenkele "Yeniden Doğuş" 75. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek.

Kertenkele Yeniden Doğuş 75. yeni bölümde eğlenceli dakikalar

Yapımcılığını Yapım Atölyesi'nin üstendiği Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisinin başrollerinde Asena Tuğal, Ahmet Kayakesen, Fatih Doğan, Seda Tosun, Turabi Çamkıran yer alıyor. Kertenkele "Yeniden Doğuş" 75. yeni bölümde Murat komiser Kertenkele'nin izini sürmeye devam ediyor. Zeynep'in boynunda ki yüzüğü isteyen Murat Komiser istediğini Zeynep'ten alamıyor. Kertenkele "Yeniden Doğuş" 75. yeni bölüm fragmanı ile Cumartesi akşamı ekrana geliyor.

Haberin Devamı

KERTENKELE "YENİDEN DOĞUŞ" SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kod Adı: Kertenkele operasyonuyla ilgili dosyayı gören Maskeli Kız(Zeynep) Kertenkele’nin hayatta olabileceğini düşünmeye başlamıştır.

KERTENKELE 75. BÖLÜM FRAGMANI

Murat'ın gerçek kimliğini araştıran Yılmaz ise Murat'ın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır. Öte yandan Sami ve Asiye, Hicabi'yi beşik kertmesi Deli Meryem ile evlendirmeye kararlıdır. Ancak, Gizem'in Hicabi'yi Deli Meryem'e kaptırmaya hiç niyeti yoktur ve iki kız Hicabi için büyük bir rekabete girişir. Yaşanılan yanlış anlaşılmalar Gizem ile Hicabi'nin arasını açacaktır. Ejder, Ay Yıldızlı Adam'ın Kertenkele olabileceğinden şüphelenmektedir ve gerçeği öğrenebilmek için bir tuzak kurar. Murat ise geçmişinde yaşadığı acıları hatırlayarak büyük bir kırılma yaşar ve kimliğini açık edebilecek bir ziyarette bulunur. Bu ana şahit olan Zeynep, Murat'ın aslında kim olduğunu öğrenmek üzeredir...