Gündem Kim Milyoner Olmak İster 570. bölümde neler oldu? - İzle

Kim Milyoner Olmak İster 570. bölümde neler oldu? - İzle

11.05.2016 - 16:35 | Son Güncellenme:

Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster 570. yen bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile ilgili detaylı bilgiler...

Kim Milyoner Olmak İster 570. bölümde neler oldu - İzle

Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı atv ekranlarında devam ediyor! Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor. 12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

Haberin Devamı

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ FRAGMAN İÇİN TIKLA

KİM MİLYONER OLMAK İSTER HAKKINDA

Kim Milyoner Olmak İster?, 2 Ağustos 2011'den beri atv'de yayınlanan yarışma programı. Selçuk Yöntem tarafından sunulmaktadır.

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışma programı Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün izleyicileriyle buluşmaktadır.

Yarışmanın sunucusu Kenan Işık'ın 21 Mart 2014 tarihinde beyin kanaması geçirmesi ve programı sunamayacak olması nedeniyle, sezon sonuna kadar sırasıyla birçok ünlü dostu tarafından sunulmuştu. 15 Eylül 2014 tarihinde başlayan 4. sezonun sunucusu Selçuk Yöntem olarak kararlaştırılmıştır.

Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. 2. soruda 1.000 TL, 7. soruda ise 15.000 TL'lik baraj soruları var. Yarışmayı kaybettiğiniz takdirde en son geçtiğiniz baraj sorusunun ödülü sizin olur. Çekildiğiniz takdirde en son yanıtladıgınız sorunun ödülünü alırsınız. Ayrıca size sunulan 4 joker hakkının 3'ünü istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Diğer joker hakkı yani çift cevap hakkı; 7. sorudan sonra kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni yarışmada eski yarışmadan farklı olarak bir adet "sesli soru" sorulmaktadır. Yarışmacı öncelikle ses kaydını dinliyor ve ses kaydı ile ilgili olarak sorulan soruyu yanıtlamaya çalışıyor. Sesli soru 2. baraj olarak kabul edilen 7. soru dahil olmak üzere ilk 7 soruluk bölümde sorulmaktadır.

Yazarlar