Gündem Kırklareli'nde askeri araç devrildi: 2'si albay, 11 yaralı

Kırklareli'nde askeri araç devrildi: 2'si albay, 11 yaralı

14.04.2011 - 14:49 | Son Güncellenme:

.

Kırklarelinde askeri araç devrildi: 2si albay, 11 yaralı

KIRKLARELİ’ndeki askeri tatbikata katılmak için Çanakkale’den gelen askeri midibüs İnece Beldesi girişinde devrildi. Kazada aralarında 2 albayın da bulunduğu 11 asker yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, öğle saatlerinde Kırklareli’nin İnce Beldesi girişinde meydana geldi. Kırklareli’nin Pınarhisar İlçesi Kaynarca Beldesi’ndeki askeri tatbikata katılmak için Çanakkale’nin Gelibolu Karargah Komutanlığı’ndan yola çıkan Piyade Er Bekir Demir’in kullandığı askeri plakalı midibüs İnece Beldesi girişinde dikkatsizlik sonucu virajı alamadı ve devrildi. Kazada, 2’si albay olmak üzere aralarında subay, astsubay ve 2 erbaşın da bulunduğu 11 askeri personel yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen çok sayıda ambulans ile Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 2’sinin servislere yatırıldığını, 5’inin acilde müşahede altına tutulduğunu ve 4 askeri personelinde de ayakta tedavi edildiği belirtildi.

Haberin Devamı

VALİ YAMAN YARALILARI ZİYARET ETTİ

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve 55’nci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla, yaralı askeri hastanede ziyaret etti. Durumu iyi olan askeri personele konuşarak kazayla ilgili bilgi alan Vali Yaman, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.