Gündem Komutanları da fişlemişler

Komutanları da fişlemişler

23.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Askeri casusluk ve şantaj” davası kapsamında avukatlara dağıtılan yeni ek klasörler içinde çok sayıda fişleme dosyası yer alıyor.

Komutanları da fişlemişler

Fişlemelerde, başta Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Donanma Komutanlığı’nda olmak üzere çok sayıda subayın cinsel hayatları ve özel ilişkileriyle ilgili not, yorum, değerlendirme ve planlamalar var. Hakkında fiş düzenlenenler arasında Oramiral, Tümamiral ve Tuğamiral rütbesindeki subaylar da yer alıyor. Fişlerde bazı komutanların “swinger” ilişki yaşadığı ve yabancı kadınlarla da birlikte olduğu iddia ediliyor. Fişlerde ayrıca üst düzey komutanların kızları ve eşlerinin “özel ilişkileri” de anlatılıyor. Ayrıca, ele geçirilen listelerde, erkeklere kadın pazarlayan çetenin bazı kadınlara da jigolo gönderdiği, bunları da kayıt altına aldığı görülüyor.
Fişlerde yer alan bazı bölümler:
* “U.Y.’nin oğlu T. pilot olmak istiyor. U.Y. oğlunun pilot olmasını istemiyor. Ama T.’nin dengesizliklerinden korktuğu için nüfuzunu kullanarak oğluna pilotluk kursu ayarlıyor. Damadının sahibi olduğu Taç Oteli eskort kızlar işyeri olarak kullanıyormuş.”
* “(Albay) K.Ç.’nin anlattığına göre Yıldırım gemisi 99 Fransa seyrinde geminin şehrin göbeğine çekildi. Burada amaç tanıtımdı ama o gün seyre çıkılacağı için herkese izin verildiği, F.G.’nin ise yanına iki kadın aldığı, 10 Ağustos sabahı hareket edildiğinde aşırı alkollü olduğu, ayakta duracak halinin olmadığı...”
* “O.A.’nın anlattığına göre C.A.Ç. İspanya’da dul bir kadın ile yaşamış. (Albay) D.S.’nin anlattığına göre S.E. Gemi Komutanı iken Varna’ya gittiklerinde, Varna’daki bir pavyona gittiler, ışıkları kapatıp kadınlarla hep beraber ilişkiye girmişler.”
* “A.G.R., MİT’in Deniz Kuvvetleri içindeki irtibat elemanlarındandır. E.T.’nin anlattığına göre G.R, N.I.’nın akrabası olup ara sıra onun evine gitmektedir. R. gemi komutanıyken Bulgaristan seyri sırasında kumarda çok para kaybettiği bu yüzden seyrin son iki gününde ‘Kumarda kaybeden aşkta kazanır’ diyerek genç kızlarla grup seks yaptığı...”
* “T.E, ... Komutanı... Birçok kaçamağı var, Londra’da sevgilisi var. Bu öğrencileri devamlı gördüğü için mutlaka arzuladığı vardır. Özellikle A. ile ilişkiye sıcak bakacaktır. E.S. aracılığıyla teklif götürülebilir.”
* “T.E - K.Ç. aileler swinger ilişki içindeler. T.’nin lojmanında iki ayda bir akşam yemekten sonra eş değiştiriyorlar.”
* “Albay A.G.E... Lakabı ‘Matkap’ bu lakabı alması kolay olmamış. Şu ana kadar ağına düşürdüğü kişi sayısını kendisi de bilmiyor.”
* “M.Ş, Seks manyağı... Memurlar ile odasında fantazi yaşadığına göre, Harp Okulu kızları ile fantazi yaşamak hoşuna gidecektir. Geçen yıl Harp Okulu’ndan S.’yi göndermiştik. Bu yıl potansiyel müşteri.”
* “F.Ö, B.Ç... Bu iki albayımız gay, birlikte tatile çıkıyorlar.”
* “F.Ö, swinger isteğinde bulundu.”
* “B.E, hem erkek hem de kız istiyor. Geçen yıl çok para kazandırdı.”
* “E.E eşi çok çirkin, yıldızlık müşteri.”