Gündem Kördüğüm 30. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

Kördüğüm 30. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

09.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kördüğüm 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Kördüğüm 30. bölüm fragmanında Ali Nejat hapishaneden çıkıyor. Hapishaneden çıkan Ali Nejat gerçekleri öğrenmeye çalışacak. Kördüğüm heyecan dozu yüksek yeni bölümleriyle Perşembe günü ekrana gelecek.

Kördüğüm 30. bölüm fragmanında nefesler tutuldu

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Kördüğüm dizisinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Rojda Demirer, Alican Yücesoy, Saadet Işıl Aksoy yer alıyor. Kördüğüm 30. bölüm fragmanında Ali Nejat haspishaneden çıkar çıkmaz gerçeklerin peşine düşüyor. Ali Nejat'ın yanlış bir hamle yapmaması için Enver kendisine uyarıda bulunuyor. Murat planları ince ince işlemeye devam ediyor. Neslihan bir kez daha Murat'ın yalanlarına mı kanıyor? Kördüğüm 30. yeni bölüm fragmanı ile 13 Ekim Perşembe akşamı ekrana geliyor.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Naz’ın ölümünün bir numaralı şüphelisi durumuna gelen Ali Nejat, Kaan’ı Feyza’ya emanet eder. Murat, Tarık Bey’in konuşamıyor olmasından cesaretlenerek psikolojik işkencenin dozunu artırır. Kaan’ın Ali Nejat için tuttuğu avukat Nihan ise, Murat’ın tüm planlarını altüst eder. Enver Bey’in yanında çalışmak isteyen ısrarcı genç kızın adı Melisa’dır.

KÖRDÜĞÜM 30. BÖLÜM FRAGMANI

Ancak Melisa gerçek kimliğini gizler. Melisa, Enver Bey’in gayrimeşru kızıdır. Öte yandan Murat, Neslihan’a Umut’un Eylül ile birlikte olduğunu söyler. Neslihan’ın gördüğü manzara Murat’ı haklı çıkarır… Naz’ın öldürüldüğünü öğrenen Süreyya Hanım şoktadır. Eğer geçmişe ait sırrını birine daha söylerse kendisinin de öldürüleceğinden emindir. Genco ise Naz bebekle baş başa kalmıştır. Tek çaresi, bebeği de alıp Cahide Hanım’ın kapısını çalmaktır.