Gündem Kördüğüm dizisinin 31. yeni bölümde nefes kesen sahne!

Kördüğüm dizisinin 31. yeni bölümde nefes kesen sahne!

18.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kördüğüm 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı ekrana gelen Kördüğüm 31. yeni bölümde Tarık Karasu Murat'ın işini bitirmek için harekete geçiyor. Kördüğüm 31. yeni bölüm fragmanı ile yarın akşam ekrana geliyor.

Kördüğüm dizisinin 31. yeni bölümde nefes kesen sahne

Kördüğüm 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kördüğüm 31. bölüm fragmanında Ali Nejat'ın hapisten çıkması ortalığı karıştırıyor. Aksiyon dolu sahnelerin yaşanacağı ilgi ile takip edilen Kördüğüm 31. bölümüyle Perşembe 20:00'de izleyici ile buluşacak...

Haberin Devamı

Endemol Shıne yapımcılığındaki dizi Kördüğüm 31. yeni bölümü için heyecan dorukta. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan Kördüğüm'de bu hafta da bomba gelişmeler yaşanacak. Başrollerini İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy ve Mehmet Aslantuğ’un paylaştığı Kördüğüm 31. yeni bölümü ile 20 Ekim 2016 Perşembe akşamı Fox Tv'de.

KÖRDÜĞÜM 31. BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kördüğüm 30. son bölümünde, Avukat Nihan bulduğu delillerle, Ali Nejat’ı hapishaneden çıkartır ancak bu durum Murat’ın hiç hoşuna gitmez. Enver Bey ise Ali Nejat’ın cezaevine girmesinin altında birinin parmağı olduğundan emindir… Avukat Nihan da işin peşini bırakmaz; Naz’ın öldürülmeden önce son görüştüğü kişinin Süreyya Hanım olduğunu öğrenir. Süreyya Hanım’ın gerçek kimliği ise, herkes için sürprizdir. Enver Bey’in güvenini kazanan Melisa’nın yalan söylediğini anlayan Murat, Melisa’nın peşine düşer. Öte yandan Neslihan da Murat’ın tacizlerinden iyice bunalmıştır. Olayın iç yüzünü bilmeyen Umut, Neslihan’dan şüphelenir. Aylar sonra evine dönen Gökçe, kendi bebeğine annesi Cahide Hanım’ın baktığını görünce neye uğradığını şaşırır. Gökçe bu bebeği sahiplenene kadar pes etmeye niyeti olmayan Genco, istemeden büyük bir açık verir.

Yazarlar