Gündem KPSS orta öğretim sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

KPSS orta öğretim sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

07.10.2018 - 10:46 | Son Güncellenme:

KPSS orta öğretim sınavının bugün gerçekleştirilmesinin ardından gözler KPSS orta öğretim sınavı soru ve cevaplarına çevrildi. Konuyla ilgili öğrencilerin gözü kulağı ÖSYM'de. Peki KPSS orta öğretim sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

KPSS orta öğretim sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak

KPSS orta öğretim sınavı heyecanla bekleniyordu ve bugün gerçekleşti. Binlerce aday KPSS orta öğretim sınavında ter döktü. Peki KPSS orta öğretim sınavı soru ve cevapları hangi tarihte belli olacak? Sınav sonucunun açıklanacağı tarih ise belirlendi.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLADI?

Haberin Devamı

KPSS ortaöğretim sınavı yarın sabah 10:15'te başlayacak adaylara Genel Kültür ve Genel Yetenek olmak üzere toplamda 120 soru yöneltilecek. 130 dakika süre içerisinde KPSS ortaöğretim sınavına giren adaylar soruları yanıtlmaya çalışacak. KPSS ortaöğrretim sınavına girecek olan adaylar 10:00'dan sonra sınav salonlarına alınmayacak. Öte yandan adayların sınava gelirken sınav giriş belgeleri ve Nufüs cüzdanlarını yanlarında bulundurması gerekiyor. ÖSYM tarafından yapılan bütün sınavlarda olduğu gibi bu sınavdada bozuk para, saat, kalem vb içerikler sınav salonlarına alınmayacak. Adayların sınava gelirken bu kuralları dikkate alması mağduriyet yaşanmaması adına büyük önem taşıyor.

KPSS ORTA ÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

KPSS orta öğretim sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belirlendi. ÖSYM resmi takvime bakıldığında KPSS orta öğretim sınav sonucunun 8 Kasım 2018 tarihinde açıklanması bekleniyor.