Gündem KPSS sınav giriş yeri sorgulama! KPSS ne zaman yapılacak?

KPSS sınav giriş yeri sorgulama! KPSS ne zaman yapılacak?

05.07.2019 - 07:41 | Son Güncellenme:

KPSS 2019 için geri sayım başladı. ÖSYM, sınav giriş yerlerini adaylara duyurdu. Adaylar, ÖSYM AİS aracılığıyla KPSS sınav giriş belgesini elektronik ortamda alabiliyor. Peki, KPSS ne zaman yapılacak?

KPSS sınav giriş yeri sorgulama KPSS ne zaman yapılacak

ÖSYM tarafından uygulanacak 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik adaylarının, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Haberin Devamı

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca Kamu Personel Seçme Sınavı (2019- KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik sınavı giriş belgeleri açıklandı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 14 Temmuz'da uygulanacak 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) adaylarının, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebilecek.

KPSS NE ZAMAN YAPILACAK?

Duyuruda ayrıca 14 Temmuz'daki 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavında adayların "Genel Yetenek-Genel Kültür" oturumu için saat 10.00'dan sonra "Eğitim Bilimleri" oturumu için de saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacakları hatırlatıldı.

Haberin Devamı

GİRİŞ BELGESİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ