Gündem KYK burs-kredi başvuruları ne zaman başlıyor? KYK yurt başvuruları bugün bitiyor!

KYK burs-kredi başvuruları ne zaman başlıyor? KYK yurt başvuruları bugün bitiyor!

09.09.2018 - 10:21 | Son Güncellenme:

KYK burs-kredi başvuruları için heyecanlı bekleyiş başladı. Bugün (10 Eylül) KYK yurt başvurularının son günü olması nedeniyle öğrenciler KYK burs-kredi başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun cevabını arıyor. Konuyla ilgili olarak öğrencileri gözü kulağı ÖSYM'den yapılacak açıklamada. İşte KYK başvuruları ile ilgili tüm detaylar...

KYK burs-kredi başvuruları ne zaman başlıyor KYK yurt başvuruları bugün bitiyor

KYK yurt başvuruları yarın sona eriyor. 3 Eylül tarihinde başlayan KYK yurt başvuruları 10 Eylül'de sona eriyor. Binlerce Üniversite öğrencisini yakından ilgilendiren yurt başvurularında sona yaklaşılmasının ardından adaylar burs ve kredi başvurularının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Peki KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman başlayacak?

KYK BURS VE KREDİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Haberin Devamı

KYK burs ve kredi başvurularına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda KYK burs ve kredi başvurularının Kasım ayı sonu ve Aralık ayının ilk haftaları arasında alınması planlanıyor.

KYK YURT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KYK yurt başvuruları E-devlet üzerinden alınmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 3 Eylül tarihinde başlatılan KYK yurt başvuruları E-devlet şifresi girildikten sonra yapılabiliyor. Adayların başvuru yaparken dikkat etmesi gereken konuların başında ise eğitim bilgilerinin güncel olması büyük önem arz ediyor. Adaylar eğitim bilgilerini YÖK'ün resmi sayfası üzerinden güncelleyebiliyor.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ