Gündem KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı?

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı?

02.11.2018 - 10:05 | Son Güncellenme:

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu adaylar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Binlerce üniversite öğrencisini yakından ilgilendiren KYK burs başvuru sonuçları için Kredi Yurtlar Kurumu tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı. Peki KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Üniversite öğrencileri tarafından önemli bir gelir kaynağı olan KYK burs ve kredi başvuru sonuçları için Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından henüz net bir açıklama yapılmazken sonuçların ne zaman açıklanacağı merak içinde araştırılmaya devam ediyor. Peki KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

YurtKur, burs sonuçları üzerinden şu ana dek resmi açıklama yapmadı. Geçen senelere bakıldığında da resmi açıklama yapılmazken, eğitim uzmanları başvuruların 16 kurum tarafından incelendiğinden ötürü YurtKur tarafından bir tarih verilmediği söylüyor. Kurum tarafından resmi açıklama yapılmazken, geçen seneler baz alındığında başvuru sonuçların 12 Kasım ile 16 Kasım tarihleri arasında açıklanabileceği öngörülüyor.