Gündem LGBTİ üyesi, kaza kurbanı

LGBTİ üyesi, kaza kurbanı

21.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cinsel sağlık üzerine yaptığı çalışmalarıyla bilinen Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Transgender ve İnterseks (LGBTİ) üyesi Bulut Öncü, bindiği taksinin Maltepe sahilinde kaza yapması sonucu hayatını kaybetti.

LGBTİ üyesi, kaza kurbanı

Kaza, dün sabah Maltepe Sahilyolu Piri Reis Caddesi’nde saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Bulut Öncü, bir toplantıya katılmak için bir süre önce İstanbul’a geldi. Burada işlerini halleden Öncü, trenle Konya’ya gitmek üzere taksiye bindi. Yunus Emre Yavuz yönetimindeki taksi, Kartal istikametine seyrederken zeminin ıslak olması nedeniyle kaydı.

Haberin Devamı

Sürücüsünün kontrolünden çıkan taksi trafik ışıklarına ve yön levhalarına çarparak takla attı. Kazada, taksi sürücüsü Yavuz ve Öncü yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Kartal Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastanede tedavi altına alınan Öncü tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Yavuz’un ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Öncü’nün cenazesi Soğanlık’taki gasilhaneye götürüldü. Cenazenin Öncü’nün yakınları tarafından Konya’ya gönderildiği belirtildi.