Gündem MasterChef eleme adayları kim oldu? 50. son bölümde dokunulmazlığı kazanan...

MasterChef eleme adayları kim oldu? 50. son bölümde dokunulmazlığı kazanan...

19.11.2019 - 23:34 | Son Güncellenme:

İlgiyle takip edilen yemek yarışmasında dün akşam ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve büyük heyecana sahne oldu. Peki her bölümü ayrı bir heyecan fırtınası olan MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlığını hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

MasterChef eleme adayları kim oldu 50. son bölümde dokunulmazlığı kazanan...

MasterChef Türkiye'de heyecan dün akşam ekranlara gelen 50. yeni bölümle devam etti. Her geçen gün heyecanın arttığı yarışmada haftanın ilk eleme adayları belli oldu. Peki bu haftanın ilk eleme adayları kimler oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 49. bölümündeki dokunulmazlık oyununda Mavi ve Kırmızı takım arasında büyük bir heyecan yaşandı ve dokunulmazlığı kazanan takım Kırmızı Takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar en iyi yemeği yapmak için performanslarını sergilediler. Mavi takımın kendi arasında büyük bir mücadele verdiği yarışmada finale Alican ve Cemre kaldı ve bu iki isimden bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Cemre oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef'te bu hafta ilk eleme adayını bireysel dokunulmazlığı kazanan Cemre söyledi ve bu isim Yasin oldu. Mavi takım arasında yapılan oylama sonrası ise 2. eleme adayı ise Kıvanç oldu...

MASTERCHEF TÜRKİYE 51. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

Yazarlar