Gündem MasterChef ödül oyununu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye 26. bölüm fragmanı

MasterChef ödül oyununu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye 26. bölüm fragmanı

08.10.2019 - 07:13 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de takımlar belli oldu. Dün akşam yapılan ödül oyununu hangi takım kazandı? Sürpriz ödül herkesi sevindirdi. Bu akşam kritik dokunulmazlık oyunu var. Kırmızı takım mı mavi takım mı oyunu kazanacak? İşte MasterChef Türkiye 26. bölüm fragmanı...

MasterChef ödül oyununu hangi takım kazandı MasterChef Türkiye 26. bölüm fragmanı

TV8'in ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye hız kesmeden devam ediyor. Pazartesi, Salı ve Çarşamba akşamları ekrana gelen MasterChef Türkiye'de dün akşam ödül oyunu oynandı.

Haberin Devamı

Dün akşam yapılan kaptanlık yarışında en güzel gözlemeyi yaparak mavi takımın kaptanı olan isim Cemre oldu. Cemre, kırmızı takım kaptanı olarak Eda'yı seçti.

Mustafa şeflerle yaşadığı tartışma sonucunda ceza aldı. Yer aldığı takım elemeye gittiği durumda bireysel dokunulmazlık için yarışamayacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Cemre ve Eda'nın kaptanlığında ilk takım oyunu dün akşam oynandı. Uykuluk görevi verilen takımlarda en güzel uykuluğu yapan takım MasterClass ödülünü kazanacaktı. Uykuluğu en güzel yapan takım kırmızı takım oldu ve Danilo Şef ile MasterClass'ta ders almayı hak ettiler.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE DOKUNULMAZLIK HANGİ TAKIMIN OLACAK?

Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık için yarışacaklar. Kritik oyunda görev İspanyol yemekleri. Takımlar yemekleri yetiştirebilecek mi merak konusu. İşte yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE 26. BÖLÜM FRAGMANI