Gündem Son dakika: Mervenur Polat'ın ölümünde kan donduran detay!

Son dakika: Mervenur Polat'ın ölümünde kan donduran detay!

08.03.2021 - 11:42 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre; Antalya'da 4.5 aydır kayıp olarak aranan 20 yaşındaki kadın ölü bulundu. Olayın ardından 6 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılardan C.A. birlikte uyuşturucu aldığı Polat’ın öldüğünü görünce, cesedini folyoya sarıp, motosikletli kurye arkadaşı aracılığıyla babasının oturduğu binanın asansör dairesine bıraktırdığı belirtildi.

Son dakika: Mervenur Polatın ölümünde kan donduran detay

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten 2020'de evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu.

Haberin Devamı

Mervenur Polat'ın folyaya sarılı cesedi Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında bulundu. Polat'ın cesedi, incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.  

Şüpheliler C.A, F.T, İ.H, Ş.A.K. ve S.G. polis ekiplerince yakalandı. Genç kadını son gören kişiler arasında bulunan G.H. ise İstanbul'da katıldığı televizyon programında gözaltına alındı.

Cesedin bulunmasının ardından polis ekiplerince kovalamaca sonucu Altındağ Mahallesi'nde yakalanan C.A'nın eline aldığı cam parçasıyla kendisine zarar vermeye çalıştığı ancak etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Zanlılardan C.A, ifadesinde cinayet suçlamasını kabul etmediği, Polat'ın uyuşturucu nedeniyle öldüğünü öne sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Son dakika: Mervenur Polatın ölümünde kan donduran detay

CESEDİ KURYE İLE GÖTÜRDÜ

Müge Anlı’nın aktardığı bilgilere göre; C.A, Merve Nur’u kendisinin öldürmediğini, uyuşturucu kullandıklarını ve sabah genç kadının öldüğünü gördüğünü söyledi.

Korktuğunu ve paniğe kapıldığını söyleyen C.A, cesedi sardıktan sonra kurye çağırdığını ve babasının evine kurye ile taşıdığını, 4.5 aydan bu yana da evin çatı katında cesedi sakladığını dile getirdi. Uyuşturucu madde kullandığı için 40 kiloya kadar düştüğü belirtilen Mervenur Polat'ın cesedinin büyük bölümünün çürüdüğü belirlendi. 

Cesedin saklandığı apartmanın sakinlere ise yaşananlar karşısında dehşete düştü.

Son dakika: Mervenur Polatın ölümünde kan donduran detay

KARDEŞİNİ TEŞHİS ETTİ

Sabah saatlerinde yakınları ile Adli Tıp Kurumu morguna gelen ağabey Kenan Polat, kız kardeşinin cenazesini teşhis etti. Gözyaşlarına boğulan Polat, yakınları tarafından sakinleştirildi.

Son dakika: Mervenur Polatın ölümünde kan donduran detay

 

CENAZE, KAYSERİ'DE TOPRAĞA VERİLECEK

 Antalya Adli Tıp Kurumunda DNA karşılaştırması için Polat'ın annesi Güler Polat'tan doku örneği alındığı kaydedildi.

İşlemlerin ardından yakınlarına teslim edilecek genç kadının cenazesinin, Kayseri'de toprağa verileceği belirtildi.

Öte yandan Polat'ın 4 yaşındaki çocuğuna uzun süredir anneannesinin baktığı öğrenildi.