Gündem MHRS hastane randevu sistemi üyelik ve randevu almak çok kolay!

MHRS hastane randevu sistemi üyelik ve randevu almak çok kolay!

05.10.2015 - 22:54 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sayesinde sadece üye olarak online hastane randevunuzu alabilirsiniz. MHRS hastane randevu nasıl alınır ve MHRS sistemine üyelik işlemleri için haberimizi inceleyebilirsiniz.

MHRS hastane randevu sistemi üyelik ve randevu almak çok kolay

Günümüz Türkiye’miz teknolojik gelişmeleri hızla takip etmektedir. Her birimiz yoğun tempolu bir hayata sahibimiz. Birçoğumuzun kaybedecek zamanı yok. Yani günün her saat dilimini değerlendirmemiz boşa vakit harcamamalıyız. Bunun dışında geriye kalan vaktimiz zaten kısıtlı olacaktır. Bunun için halletmemiz gereken ufak tefek işlerimize çok vakit ayırmak istemeyiz. Bunun için ise internet üzerinden online olarak geliştirilmiş sistemlerde yararlanmak daha mantıklı gelecektir. Bunun içinde birçok kamu kurumları olsun Sağlık Bakanlığı olsun işlemlerini internetten halletmeniz mümkündür. Kamu işlerini uzun kuyruklar beklemenize gerek kalmadan pratik bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Artık bu alan o kadar çok genişlemiştir ki hemen hemen her alanda kullanılmaya başlanmıştır bile. İşte bu kullanım alanlarından biri de sağlık alanındadır. Günümüzde ilerleyen bir teknoloji hayatı vardır. Eski usul olarak hala daha hastaneye gidip sıra alıp muayene sıramızı beklemeyi tercih edenler elbette ki vardır. Lakin hastanede vakit kaybetmek istemeyenler için internetten online bir sistem ile bu işi halletmek oldukça kolay. MHRS denen bu sistem üzerinden dilediğiniz tarihe dilediğiniz saate istediğiniz doktordan sıra almanız mümkün olmuş durumdadır. Peki ya bu sisteme erişim nasıl sağlayacaksınız? Nasıl randevu alacağız? Tüm bu sorular kafanızı hiç karıştırmasın. Bu cevaplar işte yazımızda.

Haberin Devamı

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

MHRS RANDEVU İÇİN DETAYLI BİLGİ!

Merkezi Hekim Randevu Sistemi olarak kurulmuş bir sistem hastaneye gitmeden muayene sırası almamızı sağlar. Bu uygulamadan yararlanmak için öncelikle bu sisteme kayıtlı olmak gerekir. Bu sisteme üye olmak için sizden birkaç bilgi istenir. İnternet ile erişiminizi sağladıktan sonra arama motoruna ‘MHRS’ yazmanız yeterli olacaktır. Bu isim Merkezi Hekim Randevu Sisteminden gelmektedir. Sonrasında açılacak olan sayfadan sağ tarafta bulunan linke tıklamanız gerekir. Açılan bu ekranda üye ol ibaresi bulunur. Bu bölüme tıkladıktan sonra bu sayfa sizin birkaç kimlik bilgilerinizi ister. Doğru bir şekilde bu bilgileri ekrana giriniz. Sonrasında şahsınıza ait bir şifre belirlemeniz gerekir. Bu şifre aracılığı ile Merkezi Hekim Randevu Sistemine üyeliğinizi sağlamış olacaksınız. Şifrenizi de belirledikten sonra işleminizi bitirmiş durumda olacaksınız. Artık Merkezi Hekim Randevu Sistemine üyesinizdir. Ne zaman isterseniz de istediğiniz doktordan muayene sırası alabilirsiniz. Sıra almak için ise ekrandaki ilgili yere T.C. kimlik numaranızı ve de edinmiş olduğunuz şahsınıza özel şifrenizi giriniz. Belirtilmiş olan güvenlik kodunu da doğru bir biçimde girdiğiniz takdirde açılan sayfadan bu işlemi yapmanız mümkün olacaktır. Sadece internet üzerinden değil ayrıca telefon üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Alo 182 hattını arayarak randevu almanız mümkün olacaktır.