Gündem Milli Piyango sonuçları! 9 Ağustos Milli Piyango çekilişinde kazandıran numaralar...

Milli Piyango sonuçları! 9 Ağustos Milli Piyango çekilişinde kazandıran numaralar...

09.08.2020 - 19:08 | Son Güncellenme:

Sisal Şans, tarafından yapılan Milli Piyango çekilişi sona erdi. Milli Piyango çekilişinin sonuçları oyun severler tarafından büyük bir heyecanla araştırılmaya başladı. İşte 9 Ağustos 2020 Milli Piyango çekiliş sonuçlarında detaylar...

Milli Piyango sonuçları 9 Ağustos Milli Piyango çekilişinde kazandıran numaralar...

Milli Piyango biletleri; bayiler, gezici bayiler, Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması ya da millipiyangoonline.com adresinden alınabiliyor. Yeni dönemin ilk Milli Piyango çekilişi başladı. Milli Piyango çekilişleri her ayın 9, 19 ve 29’unda yapılıyor. Bugünkü Milli Piyango çekilişi ise saat 15.30'da başladı.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO BUGÜN ÇEKİLDİ

Sisal Şans, tarafından yapılacak Milli Piyango'nun yeni dönem ilk çekilişi 9 Ağustos Pazar saat 15.30’da başladı. Heyecanla beklenen Milli Piyango’nun ilk çekilişinde büyük ikramiye 3 milyon TL.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MİLLİ PİYANGO OYNAMANIN KURALLARI NELER?

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılır; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılır!

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyango’da iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor!
Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiyedir. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.