Gündem Milliyet Sanat Kitap Günleri bugün başlıyor!

Milliyet Sanat Kitap Günleri bugün başlıyor!

02.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Beyoğlu bugün, kitap fuarının Tepebaşı’nda olduğu, semtin edebiyatı ağırladığı zamanlara, Demirören İstiklal’deki Social İstanbul’da düzenlenecek Milliyet Sanat Kitap Günleri ile dönüyor.

Milliyet Sanat Kitap Günleri bugün başlıyor

Social İstanbul, içinde yaşadığı kentin kültürel, doğal ve tarihsel renklerini, tüm katmanlarıyla kucaklayan bir etkinlik, sanat ve fuar alanları bütünü.

Kitaplarını imzalayacaklar

10 Aralık’a kadar devam edecek olan Kitap Günleri, Milliyet Sanat dergisinin 45. yıl kutlamaları kapsamında dokuz gün boyunca kitap ve sanatseverleri ağırlayacak. Türkiye’nin çok sayıda önemli yayınevinin birçok kitabı okurla buluşurken aralarında Selim İleri, Ahmet Ümit, Ayşe Kulin, Serhat Yabancı, Eftalya, Işık Öğütçü, Irmak Zileli, Duygu Batu, Ekrem Ataer, Toprak Işık, Hicabi Demirci, Aşkın Güngör, Mehmet Atilla, Nazif Ay, Sadık Usta, Sema Akkoyun, Baheddin Karahasanoğlu, Yalçın Sadak, Çerkez Karadağ, Özlem Yarkın ve Vedat Yeniçeri’in de olduğu yazarlar Milliyet Sanat Kitap Günleri’nde kitaplarını imzalayacaklar.

45 yıllık yolculuk

Fuarda ayrıca Türkiye’nin en köklü sanat yayını olan Milliyet Sanat’ın 45 yılını anlatan, Prof. Hüsamettin Koçan’ın hazırladığı ‘Her Zaman Sanat’ adlı bir dokümanter sergi de ziyaretçilerin karşısında olacak. Milliyet Sanat Kitap Günleri’ne gelen okurlar dokuz gün boyunca kitaplarla hasret gidermekle kalmayacak, sanatla da buluşma fırsatı yakalayacak.