Gündem Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı

Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı

26.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çorlu tren faciasında kaybettiği oğlu Oğuz Arda Sel için verdiği adalet mücadelesiyle bilinen ve koronavirüs nedeniyle bir haftadır yoğun bakımda olan Mısra Öz, yoğun bakımdan çıktı. Baba Mehmet Öz, “Ben kızımın güçlü olduğunu biliyordum ve iyi olacağına inancım tamdı. Yoğun bakımdan çıktığı haberini alınca da dünyalar benim oldu” dedi.

Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı

 

ÇİĞDEM YILMAZ İstanbul - Çorlu’da 2018 yılında meydana gelen tren kazasında oğlu Oğuz Arda’yı ve eski eşi Hakan Sel’i kaybeden Mısra Öz Sel (37), 12 Nisan’da koronavirüs teşhisiyle hastaneye yatırılmıştı.

Haberin Devamı

‘Dünyalar benim oldu’

Solunum sıkıntısı yaşayan Sel, “Oksijen desteği olmadan nefes alamıyorum” paylaşımını yapmıştı. Genç kadın geçen cumartesi günü de yoğun bakımda entübe edilmişti. 1 haftadır yoğun bakımda olan Öz dün yoğun bakımdan çıktı. Mehmet Öz (61) kızının sağlık durumuyla ilgili Milliyet’e şunları söyledi:

“Dün gece saat 04.00 gibi hastaneden aradılar ve Mısra’nın yoğun bakımdan çıktığını söylediler. Haberi alır almaz hastaneye gittik. Doktoru Mısra’nın durumunun çok ama çok iyi olduğunu ve test için izolasyon odasına alındığı söyledi. Ben kızımın güçlü olduğunu biliyordum ve iyi olacağına inancım tamdı. Yoğun bakımdan çıktığı haberini alınca da dünyalar benim oldu.”

Öz’ün hastaneye kaldırıldıktan sonra yapılan destek paylaşımlarıyla ilgili de baba Öz, “Kızıma destek olan, kızım hastanede olduğu sürece kızım adına adalet mücadelesini sürdüren ve dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim. Kızımın sesine ses oldular. Onların desteği bizlere de güç verdi” dedi.