GündemMucize kurtuluş! Heyelanı fark edip kepçeden atladı, 200 metreden uçuruma yuvarlandı

Mucize kurtuluş! Heyelanı fark edip kepçeden atladı, 200 metreden uçuruma yuvarlandı

02.02.2026 - 00:27 | Son Güncellenme:

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toprak kaymasını hissedince can havliyle araçtan atlayan kepçe operatörü, metrelerce yükseklikten uçuruma düştü. İtfaiye ekiplerinin zamanla yarıştığı operasyonda operatör sağ kurtarılırken, yoğun efor sarf eden 4 itfaiye eri hastanelik oldu.

Mucize kurtuluş Heyelanı fark edip kepçeden atladı, 200 metreden uçuruma yuvarlandı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Rabat mevkisindeki Horu Yaylası'nda çalışırken, toprak kaymasını hisseden kepçe operatörü kendini hızla araçtan dışarı attı ve 200 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Olayın ardından bölgeye sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, zamanla yarışarak zorlu bir kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

İtfaiye ekiplerince, uzun süren ve yüksek efor gerektiren çalışmalar sonucunda ismi henüz öğrenilemeyen kepçe operatörü bulunduğu noktadan yaralı olarak çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Operatörün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kurtarma operasyonu sırasında görev yapan dört itfaiye personelinin de yoğun efor nedeniyle rahatsızlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Rahatsızlanan itfaiye personelleri de tedbir amaçlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, ekip arkadaşlarının sağlık durumlarının takip edildiğini ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirtti.

1/4

2/4

3/4

4/4

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler