Gündem Mervenur Polat kimdir? Müge Anlı Mervenur Polat bulundu mu?

Mervenur Polat kimdir? Müge Anlı Mervenur Polat bulundu mu?

04.03.2021 - 10:35 | Son Güncellenme:

Mervenur Polat'a ne oldu, bulundu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Mervenur Polat'ın durumu merak ediliyor. Müge Anlı son bölümde Mervenur Polat'ı en son gören kişileri stüdyoya aldı. Canlı yayına katılan kişilerden Gökhan şüpheli konuşmaları ve davranışları ile dikkatleri üzerine çekti. Peki, Mervenur Polat'a ne oldu?

Mervenur Polat kimdir Müge Anlı Mervenur Polat bulundu mu

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olaylar çözülmeye devam ediyor. Son olarak 10 senelik gizlenen cinayetin aydınlatıldığı olayın ardından işlenen Mervenur Polat ile ilgili detaylar da merak ediliyor. Peki, Mervenur Polat'a ne oldu, kayıp mı, öldürüldü mü?

Haberin Devamı

MERVENUR POLAT'A NE OLDU?

Mervenur Polat'ı bulmak için stüdyoya gelen ablası. Mervenur'un madde bağımlısı kişilerle tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini ve 4 aydır kendisine ulaşılamadığını söyledi. 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın 15 yaşında kaçarak evlendiği, ardından anne evine geri döndüğü ve şuanda 5 yaşında bir oğlu olduğunu söyleyen ablası, yeğenine annesinin baktığını söyledi.

4 aydır kayıp olan ve stüdyoya gelen üç gencin Mervenur ile ilgili anlattıkları herkesi şoka uğrattı. Şüpheli isimlerden olan Cüneyt isimli şahıs ise henüz Mervenur'un kaybı ile ilgili açıklama yapmadı. Mervenur Polat'a ne olduğu ile ilgili ipuçları toplanmaya çalışılıyor.