GündemMühendis Başak kayınpederi tarafından öldürüldü! Her şey 5 yaşındaki kızının gözleri önünde yaşandı

Mühendis Başak kayınpederi tarafından öldürüldü! Her şey 5 yaşındaki kızının gözleri önünde yaşandı

09.09.2025 - 16:43 | Son Güncellenme:

Ankara’da yüksek mühendis Başak Gürkan Arslan (46), boşanma aşamasındaki eşinin babası Kudret Arslan (63) tarafından, 5 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mühendis Başak kayınpederi tarafından öldürüldü Her şey 5 yaşındaki kızının gözleri önünde yaşandı

Olay, öğle saatlerinde, Yenimahalle ilçesi Kardelen Mahallesi'nde 2075'inci Cadde'deki müstakil evde meydana geldi. Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü'ne bağlı 5'inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü'nde sivil memur olarak görev yapan yüksek mühendis Başak Gürkan Arslan, boşanma aşamasındaki eşi ve kayınpederi ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Kayınpeder Kudret Arslan, gelini Başak'ı oğlu ve torununun gözü önünde defalarca bıçakladı. Yaralı halde kapıyı açıp yardım isteyen Arslan, peşinden gelen kayınpederi tarafından boğazından tekrar bıçaklandı.

İTİRAF ETTİ

İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde Arslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kudret Arslan ve oğlu, polis tarafından gözaltına alındı. Çiftin 5 yaşındaki çocukları ise koruma altına alındı. Olayı haber alıp gelen Başak Gürkan Arslan'ın yakınları gözyaşı döktü.

Mühendis Başak kayınpederi tarafından öldürüldü Her şey 5 yaşındaki kızının gözleri önünde yaşandı

Kudret Arslan, ilk ifadesinde geliniyle oğlunu aldattığı için konuşmak için bir araya geldiklerini, bu sırada kendisine hakim olamayıp cinayeti işlediğini söyledi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler