Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı yayınlandı! -İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı yayınlandı! -İzle

30.05.2016 - 12:08 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde, Sultan Osman, kardeşi Mehmed’in ölüm emrini veriyor! Şehzade Mehmed idam ediliyor. Kösem evladının yasını tutarken, İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir kış yaşanıyor. Merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem ile ilgili detaylı bilgiler...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, başrollerini ise Beren Saat, Hülya Avşar, Aslıhan Gürbüz, Mete Horozoğlu, Vildan Atasever, Taner Ölmez, Öykü Karayel, Boran Kuzum, Mustafa Üstündağ, Esra dermancıoğlu ve Nadir Sarıbacak’ın paylaştığı Muhteşem yüzyıl her Perşembe akşamı Star'da...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUUHTEŞEM YÜZYIL 28. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Kösem Sultan evlat acısı çekiyor!

Sultan Osman, kardeşi Mehmed’in ölüm emrini veriyor! Şehzade Mehmed idam ediliyor. Kösem evladının yasını tutarken, İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir kış yaşanıyor. Kösem ile yüzleşen Osman’ın kalbi tuzla buz oluyor. Anne - oğul arasındaki bağ kopuyor. Sultan Osman teamülleri hiçe sayıp Türk bir kadınla evleniyor. Bu kararıyla herkesin tepkisini üzerine çekiyor. Sultan Osman Hotin seferine çıkıyor. İskender’in yaşadığından emin olan Kösem, kayıp şehzadeyi bulmak için tehlikeli bir plan yapıyor. Ancak hiç ummadığı birinin ihanetine uğruyor. Kösem’in İskender’in peşinde olduğunu anlayan Hümaşah, kardeşini korumak için payitahttan gönderiyor. Kösem düşmanına son bir darbe vururken, Safiye için hayat duruyor! Sultan Osman seferde yeniçeri ile karşı karşıya geliyor.Askere gözdağı vermek için ağır bir karar alan Osman, isyan ateşinin ortasında kalıyor.

Haberin Devamı

Osman’ın Mehmed için fetva aldığını öğrenen Kösem yıkılır.Oğlunu kurtarmak için saraya gider ancak acı bir manzarayla karşılaşır. Şehzade Mehmed abisinin emriyle idam edilmiştir.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 29. BÖLÜM FRAGMANI

Kösem acıların en büyüğü ile sınanırken, İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir kış yaşanır. Herkes Osman’ın kardeş katlini yeniden getirdiği için lanetlendiğine inanır. Kardeşinin ölümüyle derinden sarsılan Osman ise vicdanıyla yüzleşmeye çalışır.

Ulemayla arasını düzeltmek isteyen Osman, herkesi şaşkına çeviren bir karar alarak Şeyhülislam Esad Efendi’nin kızı Akile Sultan ile evlenir. Ancak usullere aykırı olan bu evlilik herkesin tepkisini çekmesine neden olacaktır.

Sultan Osman Hotin seferine çıkar. Osman’ın sefere çıkmasını fırsat bilen Safiye Sultan, yeniçeriyi Osman’a düşman etmek ister. Böylece İskender’in taht yolunu açmış olacaktır. Sultan Osman, seferde yeniçeriyle karşı karşıya gelir.

Kösem ise İskender’in yerini bulmak için Safiye’ye büyük bir tuzak kurar. Safiye oğlunu kurtardığını sanırken aldığı haberle dünyası başına yıkılır. Artık hiçbir şeyin manası kalmamıştır.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

Kösem oğlunun saltanatının keyfini süreceğini sanırken, acı gerçekle yüz yüze gelir. Osman tahtını elinden alan validesi Kösem Sultan’ı eski saraya gönderir. Kösem Osman’a dair büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Annesinin eski saraya sürülmesinin ardından abisi ile arasındaki bağların koptuğunu düşünen şehzade Mehmed Osman’ın kendisini öldüreceğinden korkar. Safiye Sultan’ın oyununa gelen şehzade Mehmed geri dönülmez bir hata yapar. Kardeşinin kendisine isyan ettiğini düşünen Osman derin bir çelişki içindedir. Kardeşinin ölüm emrini verecek midir yoksa onu af mı edecektir? Annesi Kösem Sultan ile yaptığı yüzleşme Osman’ı sert bir karar almaya iter.. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da..

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM DİZİSİ OYUNCULARI
Safiye Sultan (Hülya Avşar) — S
ultan Ahmed'in büyük validesi. Venedik asıllı, zengin bir aileden gelmiştir. Oğlu III. Mehmed'in ölümünün ardından torunu Ahmed'in tahta çıkmasında büyük katkısı olmuştur. Haremdeki ve devlet içindeki entrikalara hakimdir. Bu entrikaların en tehlikelilerini bizzat tasarlayan ve uygulayan kendisidir.

Haberin Devamı

Hümaşah Sultan (Vildan Atasever) — Sultan Murat ve Safiye Sultanın kızı. Gerçekten Sultan Murat ve Safiye Sultanın bu isimde bir kızı yoktur. Dizi için yaratılmış hayali karakterdir..

Halime Sultan (Aslıhan Gürbüz) — Çerkes asıllı. Padişah Sultan Mehmed'in gözdelerinden, Şehzade Mustafa'nın annesi. Oğlu Mustafa, Halime'nin en değerli varlığı. Geçmişte bir evlat acısı yaşamış. Hırslı, ateşli, öfkeli ve gizemli. Büyüye, fala meraklı. Karanlık sanatlarla yakın ilişki içindedir. Bu yüzden harem içinde namı 'büyücü'ye çıkmıştır.

Handan Sultan (Tülin Özen) — Sultan Ahmed'in validesi. Boşnak asıllı. Sade ve zarif bir güzelliğe sahip. Oğlunun tahta geçmesiyle birlikte valide sultanlık makamına kavuşmuştur.

Şehzade Yahya (İskender) (Berk Cankat) — Aslında kayıp Şehzade Yahyadır..Gerçek ailesini bulmak, kim olduğunu öğrenmek için İstanbul'a doğru yola koyulmuştur.Devşirmelerle birlikte İstanbul'a doğru yol alırken Anastasia'ya denk gelip ona aşık olmuştur. Acemi ocağına girmesiyle birlikte İskender adını almıştır. Sultan Ahmed'in ocağı ziyareti sırasında dikkatini çekip ve ikili arasında uzun yıllara yayılacak bir dostluk başlamıştır.