Gündem Nihat Doğan’a şok suçlama: İki kız çocuğunu alıkoydu

Nihat Doğan’a şok suçlama: İki kız çocuğunu alıkoydu

11.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türkücü Nihat Doğan, iki kız çocuğunu alıkoyma suçlamasıyla gözaltına alındı. Bir gün sonra savcılık tarafından serbest bırakılan Doğan, herhangi bir açıklama yapmazken, avukatı olayın iftira olduğunu söyledi.

Nihat Doğan’a şok suçlama: İki kız çocuğunu alıkoydu

Eyüp Göktürk’te oturan türkücü Nihat Doğan, iddiaya göre 11 ve 14 yaşlarında 2 kız çocuğu alıkoydu. Çocukların ailesi, kızlarına 2 saat boyunca ulaşamayınca Cumartesi günü, polise suç duyurusunda bulundu. Harekete geçen polis, Doğan’ın evine baskın düzenledi. 2 kız çocuğuyla birlikte gözaltına alın Doğan, Göktürk polis karakoluna götürüldü. Burada bir gün gözaltında tutulan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Doğan, savcılıkta verdiği ifadede ailelerin suçlamalarını reddetti. Alıkonulduğu iddia edilen 2 kız çocuğu da Doğan’ın evine kendi istekleriyle gittikleri doğrultusunda ifade verdi. Doğan, bunun üzerine savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Çocukların ailesi ise, kızlarının ifadelerinde, Doğan’ın kendilerine ‘gelin size harçlık vereyim’ dediğini ve bu yüzden evine gittiklerini söylediklerini açıkladı. Olayın duyulmasının ardından Nihat Doğan herhangi bir açıklama yapmazken, avukatı, Abdürrahim Elitaş Buket Aydın’la Kanal D Haber’e konuştu. Elitaş, “Aslı astarı olmayan bir iddia bu normalde. Dosyaya tamamen vakıfım. Zaten aile şikayetçi bile değil, şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok” dedi.

Yazarlar