Gündem O halde görünce yakınları sinir krizi geçirdi

O halde görünce yakınları sinir krizi geçirdi

09.03.2019 - 04:35 | Son Güncellenme:

Bakırköy’de kırmızı ışıkta geçen sürücü seyir halindeki başka bir otomobile çarptı.

O halde görünce yakınları sinir krizi geçirdi

Kaza, saat 01:30 sıralarında Bakırköy Ataköy Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halinde olan ve bulvar üzerinde karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 34 HS 0497 plakalı otomobil o esnada kavşaktan dönmeye çalışan 34 GG 118 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şokuyla 34 HS 0497 plakalı otomobil içerisinde bulunan 4 kişi’den 3’ü olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Kazaya karışan diğer araç içerisinde bulunan kadın araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinde sıkışan kadın itfaiyenin müdahalesi ile çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan kadın ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Diğer otomobilde bulunan 1 kişi ise hafif şekilde yaralanırken, sağlık ekipleri ambulans içerisinde ilk müdahaleyi yaptı.

O halde görünce yakınları sinir krizi geçirdi

Kaza yaptığı aracını bırakıp kaçtı

Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan kadının çıkarıldığı esnada yakınları sinir krizi geçirdiği görüldü. Kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen ve kaza sonrası otomobili bırakarak olay yerinden uzaklaşan 3 kişiyi bulmak için polis ekipleri çevrede inceleme başlattı.

Haberin Devamı

Kaza sonrası olay yerine çağrılan çekici ile araçlar kaldırılırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri kaza nedeniyle araçtan dökülen yağ nedeniyle yolda başka bir kaza yaşanmaması için kumlama çalışması yaptı.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

O halde görünce yakınları sinir krizi geçirdi