Gündem O Ses Türkiye'de yılbaşı hangi ünlüler yarışacak?

O Ses Türkiye'de yılbaşı hangi ünlüler yarışacak?

29.12.2017 - 11:40 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye yılbaşında hangi ünlüler yarışacak? 2018'e sayılı günler kala TV programlarını araştırmaya başlayan izleyiciler, O Ses Türkiye yılbaşı özel programında hangi ünlülerin yarışacağını merak ediyor. İşte O Ses Türkiye'ye yılbaşı gecesi damga vuracak isimler...

O Ses Türkiyede yılbaşı hangi ünlüler yarışacak

TV8 kanalının büyük ilgi gören yarışması olan, jüri koltuklarında Murat Boz, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe'nin yer aldığı, sunuculuğunu ise Acun Ilıcalı'nın yaptığı O Ses Türkiye, yılbaşı gecesine bomba gibi hazırlanıyor. Yılbaşı gecesi sürpriz isimleri ağırlayacak olan O Ses Türkiye'de bazı isimler belli oldu.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün instagram hesabından O Ses Türkiye yılbaşı çekimlerinde fotoğraf paylaşarak izleyenlerin merakını giderdi. Şeyma Subaşı'nın instagramında paylaşılan fotoğrafta, Ozan Güven, Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Zafer Algöz olduğu görüldü. Şeyma Subaşı'nın hikayesinde ise Aleyna Tilki'nin şarkı söylediği duyuldu. O Ses Türkiye yılbaşı gecesi özel programında, Yılmaz Vural ve Cenk Tosun'un yer aldığı da öğrenildi.