Gündem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

11.03.2021 - 10:33 | Son Güncellenme:

Özel Güvenlik sınavı 20 Şubat'ta gerçekleşti. 23 Şubat'ta soru ve cevaplar yayımlanırken şimdi gözler sonuçlarda... Binlerce aday heyecanlı şekilde sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor. Tam tarih konusunda tereddüt yaşayanlar "ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" diye soruyor.

ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak

90. ÖGG sınav sonuçları için geri sayım başladı. Tarih yaklaşırken adayların da heyecanı tavan yapmış durumda... 'ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?' sorusu peş peşe geliyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖGG sınav sonuçları yayımlanan sınav talimatına göre 12 Mart Cuma günü açıklanacak. Fakat saate ilişkin bir duyuru yapılmış değil.

Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 15 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web adresinde yer alan “Özel Güvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirttikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacaktır.