Gündem Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

10.03.2016 - 15:12 | Son Güncellenme:

Milyonlarca öğretmen adayının hayallerini süsleyen öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Ağustos ayında öğretmen ataması yapılacak mı? Öğretmen atamaları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri açıklama yaptı mı? Detaylar haberimizde...

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak

Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Belli Oluyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Ağustos ayında öğretmen atamaları yapıp yapmayacağı, ve atama yapılacaksa öğretmen atamaları kadrolarının ne kadar olacağı bugün MEB bütçesi görüşmelerinde netlik kazancak. Atama bekleyen öğretmen adayları 2016 Ağustos ayı öğretmen atamalarında ne kadar atama yapılacağını büyük bir merakla takip ediyorlar.

Haberin Devamı

AĞUSTOS ÖĞRETMEN ATAMALARI İÇİN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Atama bekleyen öğretmen adayları "Ağustos Öğretmen Atamaları İçin Yetkililere Çağrı" yaptı. Ağustos ayında en az 50 Bin öğretmen atamaları yapılmasını isteyen öğretmen adayları, bu konuda taleplerini yetkililere duyurmaya çalışıyorlar.

Ağustos Öğretmen Atamaları Kadroları Bu Tarihte Belli Olacak. Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılıp yapılmayacağı netlik kazanacak.

Ağustos Öğretmen Atamaları Belli Olacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 2016 Ağustos ayında öğretmen atamaları yapacak mı? Detaylar.. Bilindiği üzere Şubat ayında 30 bin öğretmen atamaları yapıldı. Şubat ayında yapılan öğretmen atamalarının ardından gözler 2016 Ağustos ayındaki öğretmen atamalarına çevirildi. 2016 Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılacak mı? Öğretmen atamaları için öncelikle bütçeden atama izninin verilmesi gerekiyor. Meclis bütçe görüşmeleri bugün itibariyle başladı.