Gündem Okmeydanı'nda bomba paniği!

Okmeydanı'nda bomba paniği!

05.08.2015 - 21:43 | Son Güncellenme:

OKMEYDANI’nda şüpheli paket 2 kez kontrollü şekilde patlatıldı... Paket içerisindeki meşrubat kutusunda parça tesirli bomba olduğu belirlendi. Bombadan arta kalan parçalar, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Okmeydanında bomba paniği

Olay, saat 19.00 sıralarında Okmeydanı, Anadolu Kahvesi Darülaceze Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, yüzleri maskeli 2 kişi cadde üzerinde bulunan trafik ışıklarının yanındaki korkuluklara "Katil devlet hesap verecek" yazılı pankart ve bir kutu bırakarak kaçtı. Vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Zırhlı araçlar ile olay yerine gelen polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Ekipler caddeyi her iki yönde yaya ve araç trafiğine kapattı; vatandaşları buradan uzaklaştırdı.

Bu arada bölgeye bomba imha uzmanı polisler de sevk edildi. Bomba uzmanı polis özel kıyafetlerini giyerek şüpheli paketi fünye ile patlattı. Paketin içinden piknik tüpü ve meşrubat kutusu çıktı.

Meşrubat kutusunun da şüphe uyandırması üzerine ikinci kez kontrollü patlatma yapıldı. Yapılan ilk incelemede meşrubat kutusunun içerisinde parça tesirli bomba olduğu anlaşıldı. Bombadan arta kalan parçalar, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Olay yerinde yapılan detaylı incelemenin ardından cadde yaya ve araç trafiğine açıldı.