Gündem Okul bahçesinde kaydedilen görüntü ortalığı ayağa kaldırdı

Okul bahçesinde kaydedilen görüntü ortalığı ayağa kaldırdı

14.09.2021 - 16:39 | Son Güncellenme:

Antalya'da okul bahçesinde kaydedilen görüntüler velileri ayağa kaldırdı. Müdür yardımcısı F.Y.C'nin öğrencilere yönelik kullandığı sözler, sosyal medyada büyük tepki çekti. Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

Okul bahçesinde kaydedilen görüntü ortalığı ayağa kaldırdı

Antalya'da öğrencilere yönelik sözleri nedeniyle bir okul müdür yardımcısı hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Konyaaltı ilçesindeki Hurma Ortaokulu Müdür Yardımcısı F.Y.C'nin okul bahçesine toplanan öğrencilere yaptığı konuşmanın videosu sosyal medyada paylaşıldı.

 ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETTİ

Paylaşıldıktan sonra kısa süre içinde gündem olan videoda Coşkun'un “Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım, ben konuşuyorum burada. Sen gönüllüsün galiba toplamaya, toplatayım mı sana? Dinlemediğine göre... Bakın tekrar söylüyorum. İlk ve son kez uyarıyorum. Okul temizliğinden siz sorumlusunuz. Sizin pislettiğiniz yeri ben temizlemek zorunda değilim. İnsana yakışır şekilde, öğrenciye yakışır şekilde davranın” dediği görülüyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu paylaşımların ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul temizliği konusunda uyardığı öğrencileri tehdit ettiği öne sürülen F.Y.C. hakkında idari soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Soruşturmayı yürütmesi için müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.