GündemOkul servisi dereye uçtu! 1’i öğrenci 2 kişinin durumu ağır

Okul servisi dereye uçtu! 1’i öğrenci 2 kişinin durumu ağır

19.02.2026 - 13:15 | Son Güncellenme:

Adana’nın Ceyhan ilçesinde öğrencileri taşıyan okul servisinin dereye düşmesi paniğe neden oldu. Üçdutyeşilova Mahallesi’nde meydana gelen kazada sürücü ile 8 öğrenci yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, dereye düşen araçtaki yaralıları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan sürücü ile bir öğrencinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde öğrenci servisinin dereye düşmesi sonucu yaralanan 9 kişi hastaneye kaldırıldı. Üçdutyeşilova Mahallesi'nde öğrencileri taşıyan okul servisi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki dereye düştü.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

ADANA'DA DEREYE DÜŞEN ÖĞRENCİ SERVİSİNDEKİ 9 KİŞİ YARALANDI

Kazada sürücü ile 8 öğrenci yaralandı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan 9 yaralı, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulundukları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan sürücü ile bir öğrencinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler