Gündem Bugün okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil?

Bugün okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil?

06.01.2020 - 10:46 | Son Güncellenme:

2020 ile birlikte kara kış etkisini göstermeye başladı. İstanbul'da yağmur ve rüzgar hayatı olumsuz etkilerken Sivas, Eskişehir, Konya, Bilecik'te kar, yoğun bir şekilde yağıyor. Öğrenciler ve veliler şimdi sıklıkla "Okullar tatil mi?" sorusuna cevap arıyor.

Bugün okullar tatil mi Hangi illerde okullar tatil

Geç gelen kış yurdu etkisi altına almaya başladı. İstanbul'da fırtına ve yağmur görülürken Trakya, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısı kar altında... Kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken "Sivas, Eskişehir, Konya, Bilecik'te bugün okullar tatil mi?" sorusu öğrenci ve veliler tarafından tekrarlanıyor.

Haberin Devamı

SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Sivas'ın İmranlı ilçesinde kar nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

ESKİŞEHİR’DE OKULLAR TATİL Mİ?

Eskişehir Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Eskişehir'de bugün okular tatil edildi. Öte yandan hamile ve engelli kamu personellerine de bir gün süreyle izin verildi.

KONYA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu iller arasında Konya’da yer alıyor. Hemen belirtelim ki Konya'nın tümünde değil ancak Derebucak ve Taşkent ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi.

BİLECİK’TE OKULLAR TATİL Mİ?

Bilecik’te okullar tatil mi? Kar yağışının etkili olduğu iller arasında yer alan Bilecik’te öğrenci ve velilerin gözü kar tatili haberinde… Özellikle yağışın oldukça etkili olduğu Bozüyük’te okullar tatil mi sorusunun cevabı merakla araştırılıyor. Ancak hemen belirtelim ki Bilecik’te okullar bugün tatil değil. Olası bir tatil durumunu sizlerle paylaşacağız.

Haberin Devamı

EDİRNE VE KIRKLARELİ'NDE OKULLAR TATİL Mİ?

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da da henüz okulların tatil olmasıyla ilgili herhangi bir karar alınmadı.

KÜTAHYA MERKEZDE SADECE TAŞIMA MERKEZİ OKULLAR TATİL

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada ise gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ile tipinin kesintisiz sürdüğü ifade edildi.

Açıklamada, "Merkez ilçe, Aslanapa ve Gediz ilçelerinde taşıma merkezi okullar; Şaphane, Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerinde tüm eğitim kurumları ile Emet ilçesindeki temel eğitim kurumlarında (anaokulu, ilkokul, ortaokul) eğitime bir gün ara verilmiştir." bilgisi paylaşıldı.