Gündem Ölen polisin eşi şikâyetini geri çekti

Ölen polisin eşi şikâyetini geri çekti

01.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rüzgar Çetin’in çarptığı otomobilde şehit olan İsmet Fatih Alagöz’ün eşi dün şikâyetini geri çekti. Özlem Alagöz daha önce“Şikâyetimi sonuna kadar sürdüreceğim” demişti

Ölen polisin eşi  şikâyetini geri çekti

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in çarptığı otomobilde şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz ve ailesi şikâyetlerinden vazgeçti.
İstanbul Beşiktaş’ta Rüzgar Çetin’in otomobilinin trafik polislerinin aracı ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada polis İsmet Fatih Alagöz yaşamı yitirmiş, Emre Tetik de yaralanmıştı. Savcı, Çetin hakkında 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasını talep etmişti. Dava açılmasının ardından kazadan yaralı kurtulan polis Emre Tetik, mahkemeye dilekçe vererek 250 bin lira tazminat talep etmişti. Daha sonra ise Tetik’in dava dosyasına sunduğu dilekçe ile Rüzgar Çetin hakkındaki şikâyetinden vazgeçtiği öğrenilmişti.
‘Sonuna kadar devam’
Tetik’in şikayetini çekmesine en büyük tepkiyi Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz göstererek, “Emre Tetik ile eşim yıllar boyunca birlikte çalıştı. Son iki yıl da hep bir aradaydılar. Aynı yerde görev yapıyorlardı. İş dışında da görüşen iki yakın dostlardı. Ben Emre’nin şikâyetinden vazgeçeceğini tahmin etmezdim. Benim eşim şehit oldu ve bir daha geri dönmeyecek. Bu insanların vicdanlarını sorgulamaları lazım. İnsanların tek dini para olmuş. Ben sonuna kadar şikâyetimi sürdüreceğim” demişti.
‘Feragat ediyoruz’
Özlem Alagöz’ün bu sözlerine karşın dün davada bir gelişme yaşandı. Alagöz ve ailesi, Adana Adliyesi’ne giderek davanın görüldüğü İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilmek üzere, “şikâyet talebinden feragat” dilekçesi verdi. Alagöz ailesinin dilekçesinde, “Sanık Rüzgar Çetin hakkındaki şikâyetimizden ve davaya katılma talebimizden feragat ediyoruz. Bu doğrultuda gereğinin yapılmasını adı geçen tüm katılanlar adına vekaleten arz ve talep ederiz” denildi. Rüzgar Çetin, 4 Ekim’de yeniden hakim karşısına çıkacak.