Gündem Ölene Kadar son bölümde Ender korkunç bir olaya imza atar!

Ölene Kadar son bölümde Ender korkunç bir olaya imza atar!

16.02.2017 - 10:31 | Son Güncellenme:

Ölene Kadar dizisi dün akşam 6. bölümü ile ekrana geldi. ATV'nin yeni dizisi Ölene Kadar dizisinde bu hafta Dağhan'ın kendisine adım adım yaklaştığını gören Ender, bir an evvel ondan kurtulmak için korkunç bir olaya imza atar. Peki Ölene Kadar 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar son bölümde Ender korkunç bir olaya imza atar

TIMS prodüction'un yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer yer alıyor. Ölene Kadar dizisinde Dağhan ve Selvi arasında romantik anlar yaşandı .İşte o son bölüm...

Haberin Devamı

ÖLENE KADAR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ender'in tehditlerini duyan Dağhan, Selvi'nin kendisinden gizlediği bir şeyler olduğunu düşünür. Ve bunun peşine düşer. Ender'in diri diri mezara gömmek istediği üçüncü kişi kimdir? Selvi kimi korumak için Ender'le işbirliği yapmıştır? Daha da önemlisi kimdir Selvi? Dağhan'ın kalbine aşk ateşi düşüren bu kadın, gerçekte ne saklamaktadır? Öte yandan Dağhan'ın kendisine adım adım yaklaştığını gören Ender, bir an evvel ondan kurtulmak için korkunç bir olaya imza atar.

Selvi, Ender tarafından alıkonulur. Abisiyle yüzleşir. Yılmaz suçunu itiraf eder. Ve Ender teklifini yineler. Selvi, ya Dağhan'dan ya da abisinden vazgeçmek zorundadır. Birinden birini seçmeye mecbur bırakılmıştır. Peki vicdan terazisinin kefesinde hangisi daha ağır basacaktır? Aşk mı? Aile mi?

Öte yandan Dağhan, Selvi'nin birileri tarafından alıkonulduğu öğrenir. Çılgına dönmüş bir halde Selvi'ye ulaşmaya çalışırken, işleri daha da berbat hale getirecek acı bir sürprizle karşılaşır.

ÖLENE KADAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ